Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Sucursala maib Cantemir s-a aliniat noii identități de brand, devenind mai confortabilă, stilată și plină de culoare

Sucursala maib Cantemir s-a aliniat noii identități de brand, devenind mai confortabilă, stilată și plină de culoare Sursa foto: maib.md

Maib continuă să transforme sucursalele băncii din întreaga țară, aliniindu-le identității de brand. De această dată, a fost renovată Sucursala maib Cantemir, fiind dotată cu zone care facilitează deservirea rapidă și efectuarea operațiunilor la un singur ghișeu. Astfel, clienții maib vor putea beneficia de servicii bancare de calitate și optimizate, într-un spațiu inovativ, confortabil și prietenos.

Similar celorlalte sucursale revonate conform noilor standarde ale brandului, Sucursala maib Cantemir a fost organizată în câteva zone distincte, menite să asigure rapiditatea, accesibilitatea și eficiența serviciilor prestate: zona de autoservire, zona tranzacțională și zona consultativă.

Zona de autoservire face parte din conceptul maib 365, fiind deschisă 24/7. În această zonă clienții au ocazia de a-și efectua de-sine-stătător și în timp util operațiunile bancare rapide precum: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

Zona tranzacțională facilitează efectuarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă și eficientă.

Zona consultativă este un spațiu semi-privat, care facilitează comunicarea directă, într-un mediu relaxant și potrivit pentru luarea deciziilor importante care implică un angajament pe termen lung, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

 

Tatiana Vicol, Directoarea Sucursalei maib Cantemir:

„Suntem extrem de încântați că Sucursala maib Cantemir s-a aliniat la noua identitate de brand, devenind mai modernă, stilată si confortabilă atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

Designul inovativ cu mai multă culoare creează o atmosferă primitoare, iar noi suntem mândri de faptul că avem toate condițiile să oferim clienților noștri produse și servicii bancare de cea mai înaltă calitate. Vom munci în continuare cu multă pasiune și profesionalism pentru a rămâne cei mai buni pe piață și pentru a avea clienți mulțumiți și fericiți.”

Amplasată pe strada Ștefan Vodă 3 din orașul Cantemir, Sucursală maib Cantemir este deschisă pentru clienți de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30. Dacă optezi pentru o experiență mai rapidă și plăcută, poți programa o vizită prin intermediul aplicației mobile Earlyone.

Împreună la nivelul următor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare