Sucursala maib Călărași: mai centrată pe client și pe calitatea experienței bancare

Sucursala maib Călărași: mai centrată pe client și pe calitatea experienței bancare Sursa foto: maib.md

Sucursala maib Călărași are o nouă înfățișare, mai modernă mai colorată și mai comodă. Neschimbată a rămas doar orientarea băncii către client și dorința de a le oferi o experiență demnă de nivelul următor.

Adaptată noii identități de brand și gata să ofere clienților persoane fizice și antreprenori o gamă largă de servicii și produse, fie că au nevoie de operațiuni bancare rapide, operațiuni la un singur ghișeu sau consultanță cu un specialist privind un proiect mai complex de finanțare, Sucursala maib Călărași este la dispoziția clienților pe strada Mihai Eminescu, 25.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Suntem compania ce investește în cea mai bună versiune a noastă și a angajaților noștri. Investim în valorile noastre și tindem să fim mereu orientați către clienți, transparenți, profesioniști, demni de încredere, agili, inovatori și cu spirit de echipă. Pe aceste valori se construiește relația noastră cu clienții. Noua identitate maib pune accent pe dezvoltare, servicii inovatoare și experiențe bancare la standarde înalte. Ne bucurăm să fim prezenți în fața clienților noștri cu un design nou, un model operațional comod, care să-i facă să se simtă ca acasă și să îi surprindem plăcut datorită procesului nostru de dezvoltare continuă”. 

Clienții maib au apreciat noua transformare a sucursalei, sporirea comodității de efectuare a operațiunilor bancare, menționând, totodată, că loialitatea în relația cu maib se datorează inclusiv sprijinului continuu oferit pentru dezvoltarea planurilor personale și de afaceri, dar și profesionalismului înalt al angajaților.

Iulia Grițcan, Directoarea Sucursalei maib Călărași:

„Suntem bucuroși că Sucursala Călărași se aliniază la noua identitate vizuală. Acest lucru ne responsabilizează o dată în plus să generăm noi reușite și să fortificăm relațiile deja bine stabilite cu clienții noștri. Putem afirma cu certitudine că spațiul frumos, modern, deservirea impecabilă a clienților și produsele inovatoare vor menține si fortifica poziția sucursalei în teritoriu. De acest lucru suntem convinși nu doar noi, dar și clienții noștri, care ne aleg ca partener financiar de încredere pentru afaceri și planuri personale”.

Maib continuă să investească în servicii de calitate, în programe de modernizare și comoditatea clienților, în diversificarea portofoliului de produse bancare și în crearea de experiențe bancare simple și comode, intuitive și inovatoare.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale și 62 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deserveşte circa 30% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică.

Sursa: maib.md

Noutăți similare