Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Sucursala maib Briceni – transformată conform noii identități de brand

Sucursala maib Briceni – transformată conform noii identități de brand Sursa foto: maib.md

Sucursala maib Briceni a fost modernizată, reorganizată și aliniată identității reînnoite de brand. Cu zone dedicate deservirii rapide pentru efectuarea operațiunilor la un singur ghișeu, cu planimetrie centrată pe necesitățile clienților și amenajare confortabilă și stilată, Sucursala maib Briceni este la dispoziția clienților – persoane fizice și afaceri.

Sucursala este divizată în câteva spații distincte, care asigură rapiditatea proceselor, accesibilitatea serviciilor prestate și confortul clienților, într-o ambianță prietenoasă, inovativă și centrată pe client.

Lilian Guțu, Directorul Sucursalei maib Briceni:

„Maib este banca cea mai aproape de client, cu cele mai înalte standarde atât în aspectele care țin de modernizarea sediilor, de relațiile de încredere și sprijin dezvoltate în timp cu clienții, cât și în cele legate de calitatea serviciilor și produselor bancare. Renovarea Sucursalei maib Briceni oferă un aspect inovativ, aliniat cu creșterea, dezvoltarea și evoluția pe care le trăiește maib.

Designul plin de culoare și amenajarea de tip open space motivează echipa sucursalei și asigură un mediu plăcut și profesionist pentru clienți. Ne propunem să oferim în continuare clienților varietatea de produse bancare de calitate, cu un nou model de deservire și consultanță personalizată.”

 

În incinta Sucursalei maib Briceni clienții pot beneficia de servicii bancare optimizate și comode în următoarele zone:

1. zona de autoservire – în această zonă, clienții au posibilitatea să facă de-sine-stătător și în timp util operațiuni bancare rapide precum: achitarea creditului sau a facturilor, verificarea contului, depunerea numerarului în cont și altele. Zona de autoservire face parte din conceptul maib 365, fiind deschisă 365 de zile în an, 24/7.

2. zona tranzacțională – zonă echipată corespunzător pentru a permite realizarea mai multor operațiuni bancare la un singur ghișeu: rapid, simplu și eficient.

3. zona consultativă – un spațiu confortabil, semi-privat, unde clienții se vor simți suficient de relaxați pentru a lua decizii importante. Specialiștii din această zonă vor oferi consultanță la întrebări legate de angajamentele pe termen lung: de la credite complexe personale până la cele pentru dezvoltarea afacerilor.

 

Amplasată pe strada Independenței, 24 din orașul Briceni, Sucursală maib Briceni își așteaptă clienții de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30, fără pauză, iar pentru o experiență mai rapidă și plăcută, poate fi programată vizita prin intermediul aplicației mobile Earlyone.

Împreună la nivelul următor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare