Azi: € 20,3928 lei 0,1307 $ 19,4411 lei 0,0745

Start Bank Friday – A început săptămâna ofertelor irezistibile de la Victoriabank!

Start Bank Friday – A început săptămâna ofertelor irezistibile de la Victoriabank! Sursa foto: victoriabank.md

Ești pregătit să prinzi cele mai tari reduceri în banking? Atunci profită de ofertele irezistibile ale Victoriabank  în cadrul campaniei Bank Friday! Atenție, ofertele, în număr limitat, sunt valabile doar în perioada 14 noiembrie, ora 9.30 până la 20 noiembrie, ora 17.30. Contoarele care contabilizează fiecare cerere depusă deja sunt incluse!

În campania Bank Friday ai parte de beneficii reale, precum dobânzi atractive la depozit, rate mult mai mici la credite, Puncte Star, dar și alte gratuități ce te vor surprinde plăcut. Ofertele sunt disponibile atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Vezi care sunt acestea:

Oferte Pentru Tine:

 1. Credit de consum negarantat
 2. Credit de consum „Expres Online”
 3. Depozitul Clasic VB
 4. Carduri de debit Mastercard Platinum valută MDL/EUR/USD
 5. STAR Card

Oferte Pentru Companii:

 1. E-commerce
 2. POS terminal
 3. Serviciul Tap2Phone
 4. Credit ordinar fără garanții materiale pentru IMM
 5. Pachet NELIMITAT + plăți interbancare în MDL + Overdraft
 6. Pachet Nelimitat + plăți valutare + Overdraft

În perioada anunțată cererile pot fi depuse la orice oră a zilei și chiar noaptea, iar banca va reveni cu un mesaj de răspuns fiecărui solicitant. Pentru a afla detaliat ce conține fiecare ofertă și a depune cererea, accesează pagina promoțiilor bankfriday.victoriabank.md/

Ai așteptat Black Friday pentru a-ți lua cadourile mult așteptate? E ocazia PERFECTĂ să profiți de reduceri și să faci coșul plin. Pregătește wish list-ul și acționează!

Victoriabank este prima bancă din Moldova care a lansat oferta de tip „bank friday”, în noiembrie 2019, ajungând astăzi la cea de a 4-a ediție a campaniei. Promoțiile desfășurate în anii precedenți s-au bucurat de un succes enorm, ofertele pentru unele produse epuizându-se în doar câteva ore de la lansare.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare