Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

Soluții inovative de la BCR Chișinău pentru depunerea banilor în contul companiei tale

Soluții inovative de la BCR Chișinău pentru depunerea banilor în contul companiei tale Sursa foto: bcr.md

În afaceri, timpul înseamnă bani, iată de ce BCR Chișinău îți pune la dispoziție soluția inovativă “Cash Depozitar” – dispozitivul care permite numărarea și verificarea automată a numerarului cu încasarea imediată în conturile curente în lei, ale companiei tale, deschise în cadrul BCR Chișinău.

Obții și avantaje adiționale:

  • Fără comisioane;
  • Fără timp pierdut în cadrul sucursalelor băncii;
  • Fără limite pe bancnote - numerarul depus în Cash DEPOZITAR va fi procesat de către bancă şi înregistrat imediat în contul curent al Clientului, dispozitivul având o capacitate de numărare și procesare de până la 1200 bancnote pe minut.

Modernizarea rețelei de unități reprezintă o componentă esențială a strategiei BCR Chișinău de dezvoltare, de aceea cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființare, banca a decis să-și bucure clienții cu un produs inovativ.

Serviciul este disponibil în cadrul Sucursalei nr.2 Pușkin, strada Pușkin 60/2, urmând a fi extins în viitorul apropiat.

Banca Comercială Română Chişinău S.A. este o bancă universală, una din primele bănci cu capital străin prezente în Republica Moldova, subsidiară a BCR S.A. România, membru al unui grup financiar lider în Europa Centrală și de Est – Erste Group Austria.

Întreaga activitate a băncii se bazează pe principiile de siguranță, transparență, încredere, calitate și orientare spre client.

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...