Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Smart Cashback de la Moldindconbank și Mastercard în valoare de 2 000 000 lei

Smart Cashback de la Moldindconbank și Mastercard în valoare de 2 000 000 lei Sursa foto: micb.md

Ai obosit de rânduri? Achită facturile direct de pe telefonul mobil! Cu Moldindconbank e sigur, comod și avantajos!

Începând cu 10 decembrie 2018 achită serviciile comunale, taxele sau alte servicii* cu cardul Mastercard prin aplicația mobilă - MICB Mobile Banking de la Moldindconbank. Iar banca, îți rambursează pe card 5% din valoarea plăților efectuate.

Promoţia se desfăşoară pe parcursul a 5 etape** (a câte două săptămâni fiecare), la sfârșitul fiecăreia, banca va transfera cashback-ul direct pe contul de card.

Grăbeşte-te! Fondul total de premiere al promoţiei constituie 2 milioane de lei, iar suma maximă care poate fi rambursată pentru fiecare deținător de card Mastercard de la Moldindconbank este de 200 lei/lună. Promoția se va finaliza automat odată cu epuizarea fondului de premiere.

* La promoţie participă toate achitările efectuate în favoarea prestatorilor de servicii disponibili în aplicația MICB Mobile Banking, cu excepţia prestatorilor din rubrica “Servicii financiare”.

** Până la epuizarea fondului total de premiere al promoției.

Pentru detalii accesați Regulamentul oficial al promoției sau apelați 0 800 11111.

Moldindconbank – mereu la îndemână!

Sursa: micb.md

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...