Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Sărbătorile de iarnă încep cu ofertele FinComBank destinate antreprenorilor

Sărbătorile de iarnă încep cu ofertele FinComBank destinate antreprenorilor Sursa foto: fincombank.com

FinComBank anunță oferte promoționale de sărbători pentru întreprinderile mici și mijlocii. Banca oferă credite în valuta națională din resursele băncii cu rata dobânzii de 7% (fixă). Oferta este valabilă în perioada 21 noiembrie 2016 – 31 ianuarie 2017. 

„Promoția lansată de FinComBank simbolizează recunoștința pe care o avem pentru clienții noștri, precum și susținerea pe care o manifestăm pentru antreprenorii din țară. Astfel suntem într-un pas cu aspirațiile și nevoile mediului de afaceri. La banca noastră experții FinComBank vă vor oferi suport necondiționat și consiliere profesionistă. Vă așteptăm!”, afirmă Larisa Rudenco, vicepreședintele Comitetului de Conducere S.A. FinComBank.

FinComBank încurajează dezvoltarea ÎMM-urilor din toate sectoarele de bază a economiei țării prin oferirea continuă de resurse și soluții avantajoase de finanțare a acestora. În acest sens, banca a lansat fondul „Susținem Moldova” în valoare 300 mln MDL destinat exportatorilor și producătorilor autohtoni. Prin lansarea acestui fond, FinComBank își propune să faciliteze accesul la surse de finanțare eficiente, astfel încât să contribuie la dezvoltarea economică a țării prin consolidarea capacităților de export ale producătorilor autohtoni.

FinComBank a fost apreciat în clasamentul portofoliului de credite prezentat de BNM, clasându-se la cele mai performante categorii și obținând cea mai mare pondere a creditelor incluse la categoria standard (82,78% din totalul emise).

Pentru mai multe informaţii:

МD-2012, Republica Moldova,

Mun. Chișinău, str.Pușkin, 26

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare