Azi: € 19,0161 lei 0,0798 $ 17,7257 lei 0,0910
Lu: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284

Reprezentanții maib - printre participanții la conferința anuală „Romania & Frontier Investor Days”

Reprezentanții maib - printre participanții la conferința anuală „Romania & Frontier Investor Days” Sursa foto: maib.md

Maib a participat în cadrul panelului de discuții dedicat Republicii Moldova la conferința anuală „Romania & Frontier Investor Days”, organizată de Bursa de Valori București și WOOD&CO.

Giorgi Shagidze, Președintele maib, a fost unul dintre speakeri la panelul de discuții, moderat de Vasile Tofan, membru al Consiliului maib. Alături de liderii Purcari și Moldtelecom, alte două companii bine cunoscute din Republica Moldova, și în fața unui public internațional de investitori, Giorgi a discutat despre oportunitățile create de statutul Republicii Moldova de țară candidată la UE: potențialul de creștere economică și de atragere a investițiilor străine, precum și progresele în tehnologie și noile produse.

În cadrul panelului au fost discutate, de asemenea, provocările cu care se confruntă companiile din Moldova și posibilele soluții, cum ar fi atragerea celor mai bune talente, alinierea la cerințele de reglementare, gestionarea consecințelor războiului din Ucraina și sprijinirea creșterii afacerilor locale.

Panelul s-a bucurat de un mare interes din partea publicului, investitori internaționali și români.

Sursa: maib.md

Noutăți similare