Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Redirecționează 2% din impozitul anual pe venit pentru o cauză socială

Redirecționează 2% din impozitul anual pe venit pentru o cauză socială Sursa foto: maib.md

Una dintre tradițiile portofoliului de fapte bune marca echipa maib este redirecționarea a 2% din impozitul anual pe venit pentru organizațiile nonguvernamentale.

Susținând dintotdeauna diverse proiecte în domenii sociale ca sportul, arta, educația, oamenii aflați în suferință sau copiii din familiile social-vulnerabile, legea cu privire la 2% din impozitul pe venit ne permite să facem lucruri frumoase și să ajungem acolo unde nevoia este mai mare.

Ca persoană fizică poți face și tu fapte bune prin valorificarea oportunității pe care o oferă legislația în vigoare și să susții una dintre organizațiile non-guvernamentale, redirecționând 2% din impozitul anual pe venit pentru un proiect care îți este drag.

Așadar, din impozitul tău la stat vor ajunge 98%, iar 2% vor fi direcționate organizației pe care alegi să o susții. Tu alegi unde vrei să ajungă banul tău, iar cu 2% din impozitul tău pe venit din anul anterior poți susține o viață, un destin, o cauză nobilă. Pentru a vizualiza lista beneficiarilor desemnării procentuale click aici.

Ceea ce trebuie să faci este simplu și ușor.

Persoanele fizice pot redirecționa anual 2% din impozitul lor pe venit odată cu depunerea declarației cu privire la impozitul pe venit la orice direcție de deservire a Serviciului Fiscal de Stat. Pentru aceasta este necesar să ții cont de următoarele aspecte:

  • declarația cu privire la impozitul pe venit trebuie să fie depusă până la data de 30 aprilie 2023;
  • poți solicita direcționarea a 2% din impozitul pe venit către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult.

Împreună construim o comunitate mai bună!

Sursa: maib.md

Noutăți similare