Azi: € 18,9352 lei 0,0058 $ 17,8180 lei 0,0573

Proiect de orientare profesională sprijinit de MAIB

Proiect de orientare profesională sprijinit de MAIB Sursa foto: maib.md

”Construim împreună viitorul” – este mesajul pe care echipa MAIB l-a anunțat la început de an, iar așa cum viitorul începe de la unele decizii fundamentale, cum ar fi viitoarea carieră, Moldova Agroindbank a decis să sprijine tinerii în alegerea lor privind viitorul profesional prin proiectul ”Dacă rămân acasă, merg la...”, desfășurat de echipa Diez. 

În cadrul proiectului sunt desfășurate 10 emisiuni de orientare în carieră, la care tinerii vor putea afla mai multe detalii din culisele profesiei direct de la studenți actuali și profesioniști practicieni. Fiecare emisiune este dedicată unui domeniu profesional - finanțe și bănci, contabilitate, business și administrare, relații internaționale, IT, pedagogie, medicină, limbi străine, arte, turism. Emisiunile au loc în zilele de marți și joi, ora 18:00, sunt live, pot fi urmărite pe paginile de Facebook ale Diez, Moldova Agroindbank, pe paginile web www.privesc.eu, www.invat.online,  iar toți cei interesați pot adresa întrebări invitaților.

Discuția interesantă despre finanțe și bănci dintre Corneliu Munteanu, șef de Departament în cadrul MAIB, Natan Garștea, consilier al guvernatorului BNM, Valeria Mirca, proaspăt absolventă ASEM, poate fi urmărită aici, iar joi, 11 iunie, ora 18:00, va avea loc emisiunea dedicată domeniului contabilității.

”Ce vrei să devii când vei fi mare - este întrebarea care ne provoacă să căutăm răspunsuri de la cea mai fragedă vârstă. Din intenția de a consilia, de a sprijini tinerii, MAIB a decis să susțină acest proiect pentru a spulbera dilemele tinerilor cu privire la viitorul lor profesional și a-i ajuta să aleagă conștient, conform vocației facultatea pe care să o urmeze și viitorul lor profesional. La MAIB ne convingem în fiecare zi cât este de valoros să lucrezi cu oameni pasionați de ceea ce fac și ne dorim ca tinerii care trebuie să decidă ce facultate să urmeze, să ia cea mai bună decizie posibilă”, a menționat Victoria Koroli, șef al Direcției PR și Comunicare Corporativă a MAIB.

În echipa Moldova Agroindbank activează peste 2000 de angajați, iar studenții care aleg să își desfășoare stagiile de internship la MAIB au parte de mai multe condiții preferențiale, inclusiv program flexibil, posibilitatea de a munci doar câteva ore în zi, remunerare pentru întreaga perioadă de stagiere, card bancar emis şi deservit gratuit, activităţi de mentorat etc.

Pentru MAIB rămâne valabilă axioma - Profesioniştii la profesionişti se trag! Verifică disponibilitatea funcțiilor vacante pe pagina web maib.md/ro/cariere/ și optează pentru o carieră în echipa Moldova Agroindbank!

Sursa: maib.md

Noutăți similare

MULȚUMESC

Astăzi, în ziua de 31 ianuarie 2024, echipa bancamea.md dorește să spună MULȚUMESC tuturor oamenilor frumoși care au făcut ca acest proiect ...