Azi: € 19,0946 lei 0,0079 $ 17,7939 lei 0,0347
Lu: € 19,0058 lei 0,0888 $ 17,8048 lei 0,0109

Primul ecosistem imobiliar din Moldova - CasaHub

Primul ecosistem imobiliar din Moldova - CasaHub Sursa foto: maib.md

În drumul său spre nivelul următor, maib lansează CasaHub.md, cel de al doilea ecosistem al băncii creat special pentru piața imobiliară din Republica Moldova, dedicat celor care vor să cumpere sau să vândă un bun imobil. Amintim că primul ecosistem maib este specializat pe segmentul auto și a fost lansat în 2021.

Ecosistemul imobiliar CasaHub.md concentrează atât ofertele dezvoltatorilor, cât și ale agențiilor imobiliare din toată țara. Noua platformă pune la dispoziție o gamă variată de: apartamente în sectorul primar și secundar, case, townhouse, duplex, camere, terenuri, garaje, locuri de parcare.

Pentru comoditatea tuturor utilizatorilor, platforma este definită de un design modern și minimalist. Anunțurile sunt actualizate zilnic și conțin absolut toată informația necesară pentru a lua o decizie corectă. Motorul de căutare al site-ului este unul avansat, cu filtre utile care economisesc timp și reduc procesul de căutare a propriei locuințe.

Ecosistemul este deosebit datorită unei serii de avantaje care generează o experiență cu adevărat unică:

1. O singură platformă – mai multe companii

Ofertele celor mai mari dezvoltatori și agenții imobiliare din Moldova se regăsesc pe CasaHub.md. Nu mai e nevoie de a pierde ore în șir pentru a accesa diverse pagini web în căutarea locuinței potrivite.

2. Amplasarea pe hartă și delimitarea pe sectoare

Absolut toate anunțurile imobiliare ale platformei sunt amplasate pe hartă. La fel, este disponibilă căutarea locuințelor sau ale altor imobile conform adresei indicate, inclusiv poți accesa direct sectorul preferat pentru a vedea ofertele disponibile.

3. Calculatorul ipotecar

Orice anunț integrează un calculator ipotecar care te va ajuta să calculezi rata lunară spre achitare, în funcție de avansul și perioada de rambursare indicate.

Și asta nu e tot! Platforma dezvoltă un funcțional datorită căruia vei putea afla online suma aproximativă pe care banca este gata să ți-o împrumute pentru achiziția unui imobil.

4. Informarea instantă a utilizatorului

Atunci când nu există oferte potrivite pe piața imobiliară, utilizatorul se poate abona gratuit la diferite filtre conform caracteristicilor selectate: sector, preț, etaj, planificare, număr de camere etc. La publicarea unui imobil care corespunde preferințelor utilizatorului, acesta va primi notificări instante fără a pierde oferta mult-căutată.

5. Compararea bunurilor imobile

Pentru a lua o decizie corectă  și a alege unul dintre două sau mai multe bunuri imobile, e suficient să le adaugi la lista de comparație, în care automat se vor genera diferențele dintre caracteristicile acestora.

6. Abonarea la modificarea prețului

În cazul în care locuința de vis costă mai scump decât bugetul preconizat, aceasta poate fi adăugată în lista de favorite, iar la modificarea prețului de vânzare utilizatorul va primi notificări instante.

7. Blog imobiliar

În cadrul platformei a fost creat un blog dedicat pieței imobiliare, în care vei găsi mereu articole utile și noutăți actuale. La fel, este disponibilă abonarea gratuită la newsletter.

8. Programe de finanțare

În cadrul hub-ului sunt disponibile trei programe de finanțare bine explicate: ipoteca clasică, „Prima Casă” și refinanțare. Orice vizitator al platformei poate solicita online o ipotecă, o consultație telefonică sau o programare la Centrul Ipotecar maib.

9. Suport

Răspunsurile la eventualele întrebări sau precizări sunt la un click distanță prin intermediul chat-urilor pe Viber, Telegram sau Live Chat. La fel, poate fi solicitată o consultație telefonică, printr-un singur click pe butonul „Solicită apel” din pagina „Ipotecă” sau din fișa oricărui anunț imobiliar.

10. Parteneriat

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm că platforma reprezintă un hub unde dezvoltatorii și agențiile imobiliare își pot plasa gratuit ofertele, fără a achita pentru anunțuri sau a plăti comisioane pentru vânzare. Deci, zero investiții pentru un instrument avansat de promovare și vânzare a imobilelor.

O multitudine de alte servicii online vor fi concentrate pe noua platformă și abia așteptăm să le anunțăm. Dar până atunci, accesează CasaHub.md și descoperă o nouă experiență imobiliară.

CasaHub – cu un pas mai aproape de casa ta!

Sursa: maib.md

Noutăți similare