Azi: € 19,2787 lei 0,0523 $ 17,6788 lei 0,0023

PNC Bank introduce un nou concept de filială: poate fi urcată în camion și relocată oriunde este nevoie

PNC Bank introduce un nou concept de filială: poate fi urcată în camion și relocată oriunde este nevoie Sursa foto: thefinancialbrand.com

Această reprezentanță / agenție temporară a băncii PNC bank este atât de mică – 15 metri pătrați – încât încape pe trotuar. PNC introduce un nou concept al reprezentanțelor băncilor, semnalând astfel trecerea la tehnologii și comunicare cu clienții, scrie thefinancialbrand.com.

Noua agenție a PNC bank este atât de mică, încât încape într-un camion de mic tonaj (vezi foto). Agenția va avea un singur consultant care va ajuta oamenii să deschidă noi conturi, să obțină împrumuturi, carduri de credit și să informeze despre serviciile mai valoroase, cum ar fi creditele ipotecare sau investițiile. Agenția are încorporat un bancomat care funcționează non-stop.

Dimensiunile sunt de-a dreptul impresionante: 6 metri în lungime și 2,5 metri lățime, iar greutatea este de aproximativ 3,5 tone. Aceasta este cea mai mică reprezentanță construită de bancă, costurile de producție fiind de 10 ori mai mici decât a unei filiale / reprezentanțe obișnuite.

Reprezentanța va fi disponibilă în Atlanta pentru o perioadă de test de 3 luni, după care se va decide dacă este nevoie de ea în acel spațiu sau trebuie relocată. Reprezentanții băncii sunt siguri că aceasta nu va fi unica agenție de acest fel, numărul și amplasarea acestora urmează a fi stabilită în viitorul apropiat.

“Bankingul evoluează spre ceea ce faci, nu spre o locație unde mergi”, spune vice-președintele executiv al PNC Bank, Todd Barnhart.

Vedeți în continuare imagini cu mini-reprezentanța construită de PNC bank.

Hai cu noi și pe Telegram - e simplu și rapid!
Sursa: thefinancialbrand.com

Noutăți similare