Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

PayPal Business – în premieră în Republica Moldova, doar la Victoriabank

PayPal Business – în premieră în Republica Moldova, doar la Victoriabank Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank vine cu o noutate bună pentru persoanele juridice care vor să-și extindă posibilitățile de plată oferite clienților. Acum, în premieră la Victoriabank, persoanele juridice pot să lege cardul Visa Business de un cont PayPal Business.

Această nouă opțiune oferă oricărei companii locale posibilitatea de a atrage mai mulți clienții din țară și de peste hotare, având un instrument adițional pentru a-și vinde produsele și serviciile.

„În contextul globalizării și al creșterii vânzărilor de produse și servicii pe online, tot mai mulți comercianți locali simt nevoia diversificării sistemelor de procesare a plăților. În acest sens, Victoriabank continuă să furnizeze clienților săi soluții digitale inovative, ajustate standardelor internaționale. Digitalizarea serviciilor bancare este și va fi o direcție prioritară a activității noastre, pe care o dezvoltăm încontinuu”, a declarat Ina Gherman, Director Carduri Comercial.

PayPal este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de servicii de plată online (PSP) din lume. Un cont PayPal Business simplifică acceptarea și procesarea plăților cu cardul de credit și cu cel de debit în peste 100 de valute din peste 200 de țări. De asemenea, PayPal are peste 320 de milioane de conturi active.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 - plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță, prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice - prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...