Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583
Mâine: € 18,9352 lei 0,0058 $ 17,8180 lei 0,0573

Paynet + Google Pay - două tehnologii pentru confortul tău

Paynet + Google Pay - două tehnologii pentru confortul tău Sursa foto: paynet.md

Începând de astăzi, la Paynet este disponibil Google Pay™. Astfel clienții Paynet pot beneficia de plăți contactless simple și securizate atât pe dispozitivele Android, cât și pe WearOS.

Deținătorii cardurilor virtuale și fizice Paynet au posibilitatea să le adauge în Google Wallet™ pentru a achita online sau offline, oriunde sunt acceptate plățile contactless.

Pe lângă cardurile de plată, deținătorii de carduri vor putea, de asemenea, să păstreze și cardurile de fidelitate, permise de îmbarcare, biletele pentru evenimente în Google Wallet.

Google Pay face plățile mai sigure datorită mai multor nivele de securitate, adiționale cardului Paynet. Aceasta se datorează tokenizării, ceea ce înseamnă că atunci când se fac plăți prin Google Pay cu ajutorul cardului Paynet, tranzacțiile sunt efectuate folosind un token criptat. Acest token este specific dispozitivului și asociat cu un cod de securitate dinamic care se modifică la fiecare tranzacție, oferind un nivel suplimentar de protecție împotriva fraudei. De asemenea, în caz de pierdere sau furt al telefonului, poate fi utilizată funcția „Găsiți dispozitivul meu” pentru a-l bloca instantaneu de oriunde, a-i schimba parolă sau chiar pentru a șterge informațiile personale.

Cum poate fi adăugat cardul în Google Pay din aplicația Paynet:

  1. Descărcați aplicația Google Wallet
  2. Deschideți aplicația Paynet
  3. Alegeți cardul pe care doriți să-l adăugați
  4. Click pe Adăugați în Google Pay

Cum să faceți plăți?

Fără să pierdeți timpul, plătiți doar cu telefonul prin Google Pay, oriunde sunt acceptate plățile contactless. E suficient doar de deblocat telefonul și de apropiat de terminalul de platăl. Confirmarea tranzacției are loc imediat.

Descoperiți ce alte beneficii vă poate oferi cardul Paynet Mastercard:

  • Fără taxă de eliberare și administrare
  • Comandați din aplicația Paynet cardul fizic cu livrare GRATUITĂ în țară sau cardul virtual, oriunde în lume
  • Retrageți bani la orice bancomat din țară GRATUIT, până la 5 000 lei, maxim 5 tranzacții
  • Alimentare GRATUITĂ de pe orice card din țară sau peste hotare
  • Transferați bani GRATUIT pe orice cont sau card Paynet
  • Deschideți mai multe carduri cu conexiune la un singur cont
  • Cont internațional. Fiecare deținător de card Paynet primește automat un cont internațional integrat și GRATUIT pentru plăți internaționale și transferuri la cont IBAN (EU), ceea ce elimină imediat nevoia de a merge la bancă. Mai mult, puteți beneficia și de promoție, trimițând bani pe orice cont internațional din UE cu doar 1 EUR. Grăbește-te, promoția este limitată.

Nu aveți încă un card Paynet?

Comandați cardul din aplicația Paynet și adăugați-l în Google Wallet fără a aștepta livrarea, din prima secundă după înregistrare.

Google Pay și Google Wallet sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Sursa: paynet.md

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...