Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

OTP Bank: Cea mai bună bancă din Moldova conform Euromoney

OTP Bank: Cea mai bună bancă din Moldova conform Euromoney Sursa foto: otpbank.md

Calitatea produselor și serviciilor OTP Bank Moldova a fost înalt apreciată și premiată la Gala Premiilor pentru Excelență Euromoney 2022, unde banca a fost distinsă cu titlul – Cea mai bună bancă din Moldova (Best Bank in Moldova).

Premiul reconfirmă la nivel internațional calitatea deservirii, inovația și expertiza de care au beneficiat clienții OTP Bank, direcțiile strategice ale băncii fiind orientarea spre client și implementarea soluțiilor de ultimă generație.

Într-un context social și economic dificil, OTP Bank Moldova a obținut rezultate financiare remarcabile, reușind să se poziționeze pe locul trei în sistemul bancar, cu o pondere a activelor de 14,2%. În 2022, după un amplu proces de rebranding, OTP Bank finalizează integrarea în OTP Group și continuă angajamentul de îmbunătățire a serviciilor și produselor oferite, a sistemelor IT și soluțiilor digitale, situându-se în top trei bănci după volumul creditelor acordate și depozitelor atrase.

”Suntem onorați de această prestigioasă distincție, care reconfirmă rolul OTP Bank în finanțarea economiei naționale. Cu această ocazie, aș vrea să mulțumesc clienților OTP Bank pentru încredere și colegilor mei – pentru angajamentul și dedicația lor. În calitate de partener financiar loial, susținem creșterea afacerilor clienților noștri, iar sprijiniți de Grup și de echipa de profesioniști OTP Bank, vom dezvolta gradual produse și servicii financiare inovatoare pentru a îmbunătăți continuu experiența clienților noștri atât în utilizarea canalelor digitale - una dintre prioritățile strategice ale băncii, cât și în rețeaua de sucursale OTP Bank” a declarat Bogdan Spuză, Președinte al Comitetului Executiv, CEO în cadrul OTP Bank.

Pe lângă recunoașterea OTP Bank Moldova ca cea mai bună bancă din Moldova, „Euromoney Awards for Excellence 2022” pentru cea mai bună bancă a fost acordată și băncii OTP din Ungaria, precum și subsidiarelor OTP Group din Bulgaria, Serbia și Albania, ceea ce dovedește expertiza internațională și poziția de lider în Europa Centrala și de Est.

Despre OTP Bank

OTP Bank este o bancă sistemică pe piața din Moldova, cu peste 32 de ani de experiență, oferind o gamă completă de servicii către aproximativ 8.000 de companii și circa 160.000 de persoane fizice prin 52 de sucursale în toată țara. Premiată cu distincții importante atât pe piața națională, cât și internațională, banca se bazează pe principiile de transparență și profesionalism, implementând în activitatea sa expertiza și know-how-ul Grupului OTP din care face parte.

Despre Euromoney

Euromoney este o publicație financiară de top înființată în 1967. Aceasta apreciază performanța băncilor din aproape 100 de țări. Din 1992, premiile publicației sunt cucerite de băncile din întreaga lume în diferite nominalizări și au fost primele de acest gen din industria bancară globală. Decizia de premiere se ia pe baza analizei performanței industriei bancare și a instituțiilor financiare din diferite țări.

Sursa: otpbank.md

Noutăți similare