Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Oferă-le clienţilor tăi posibilitatea de a plăti online şi cu cardul. Optează pentru soluţiile electronice de la MAIB

Oferă-le clienţilor tăi posibilitatea de a plăti online şi cu cardul. Optează pentru soluţiile electronice de la MAIB Sursa foto: maib.md

Şi afacerea ta migrează exponenţial pe online? Oferă-le clienţilor tăi nu doar servicii şi produse de calitate, dar şi plus de comoditate prin soluţiile inteligente de vânzări la distanţă de la MAIB. 

Indiferent dacă ai deja un site de vânzări sau este deocamdată doar la nivel de plan, echipa Moldova Agroindbank îţi oferă consultanţă şi suport pentru a alege soluţia de E-commerce care ţi se potriveşte. Competitiv, rapid, comod şi, cel mai important, în siguranţă pentru clienţii şi afacerea ta.

E-Commerce. Achitări cu cardul direct pe site

Pentru afacerile care au un site de prezentare a produselor şi serviciilor, soluţia E-commerce oferă posibilitatea de a recepţiona prin Internet plăţi pentru marfa vândută, cu achitarea prin cardul bancar. Compania vinde, clientul cumpără, banii ajung direct în contul bancar al companiei. Simplu, comod, sigur şi cu plus de avantaje, cum ar fi:

  • utilizarea tehnologiei 3D Secure, care oferă siguranţă în mediul online atât pentru comercianţi, cât şi pentru deţinătorii de carduri în momentul efectuării tranzacţiilor;
  • sistem propriu antifraudă, care oferă un nivel înalt de siguranţă;
  • sistem de raportări exhaustiv, efectiv şi modern;
  • posibilitatea de personalizare a paginii de plată prezentă pe proiectul online;
  • suport 24/7.

Pentru mai multe de detalii, accesează pagina web.

MAIB Pay – Vânzări uşoare pe online, chiar și fără un site

Pentru afacerile care nu au un site sau nu au instalată modalitatea de achitare online cu un card bancar, dar are necesitate de a primi plăţi pentru produsele şi serviciile vândute – o soluție eficientă și ușor de implementat  este platforma MAIB Pay.

MAIB pune la dispoziţie accesul la un cabinet personal. Compania generează un cont spre plată, îl transmite clientului printr-un link pe e-mail sau mesagerie. Clientului nu îi rămâne decât să confirme şi achite plata cu oricare card bancar, direct în cabinet. Mai simplu de atât nu se poate. Vezi detalii aici.

Totul.online – vinzi ușor pe on-line

Pentru afacerile care nu dețin propriul magazin on-line, MAIB oferă posibilitatea vânzării mărfurilor prin intermediul marketplace-ului www.totul.online – un supermarket online deja construit, ce nu necesită investiții pentru dezvoltare sau promovare și oferă platforma necesară pentru comercializarea produselor: rapid, uşor, cu achitare direct în cont.

Aderă acum la marketplace-ul www.totul.online completând linkul şi bucură-te de avantajele platformei:

  • magazin electronic configurat și gata de lucru;
  • modul de plăți cu cardurile bancare conectat și funcțional;
  • cabinetul companiei cu acces la rapoarte și contactele clienților;
  • acces la informații despre fiecare comandă;
  • posibilitatea de a interacționa direct cu cumpărătorii;
  • suport tehnic și informațional;
  • marfa se vinde la prețul stabilit, fără alt adaos comercial.

Ai la îndemână un magazin online complet funcţional, gata de utilizare, în care trebuie doar să încarci ofertele de mărfuri şi să vinzi!

Echipa Moldova Agroindbank este la dispoziţia ta!

Apelează cu încredere la numărul de telefon 022 303 554, scrie un email la [email protected] sau completează formularul de cerere de intenţie, iar MAIB îţi oferă soluţia de comerţ inteligent la pachet.

Sursa: maib.md

Noutăți similare