Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Nou în MAIBank: Credite preaprobate la un click distanță, fără vizită la bancă

Nou în MAIBank: Credite preaprobate la un click distanță, fără vizită la bancă Sursa foto: maib.md

Pentru că te înţelege, Moldova Agroindbank a lansat un nou serviciu în aplicația de mobile banking MAIBank prin care vei putea beneficia de oferte de credit personalizate și preaprobate direct din telefon.

Cine poate beneficia de ofertă

Dacă primești salariul/pensia la cardul MAIB sau deții credite active în cadrul băncii și ești un utilizator fidel al aplicației MAIBank, atunci chiar tu ai putea primi oferta de credit preaprobat. Desigur, oferta va fi elaborată, ținând cont de creditele tale existente și mărimea veniturilor lunare pe care le obții.

Ce înseamnă aceasta pentru tine

Vei avea acces din telefonul mobil la oferta de credit de consum, în valoare de până la 100 mii lei, deja preaprobată și pe care o poți solicita în orice moment prin aplicația MAIBank, fără să vii la bancă. Contractul de credit îl vei semna tot prin aplicație, iar banii vor ajunge pe cardul tău în mai puțin de 5 minute. Totul e gândit ca să te poți bucura de produsele băncii în confort și siguranță.

Ce poți obține

  • până la 100 mii lei;
  • pe o perioadă de până la 60 luni;
  • rata dobânzii - 2%-7%;
  • fără gaj;
  • fără alte documente în plus;
  • fără a te prezenta la bancă.

Cum să obții creditul preaprobat

Ușor, în trei pași simpli:

  1. alegi singur suma și termenul de rambursare;
  2. selectezi cardul la care vrei să primești banii;
  3. semnezi contractul la distanță.

În mai putin de 5 minute vei primi banii pe card. Vei fi contactat telefonic de consultanții MAIB pentru verificarea identității.

În acest fel, Moldova Agroindbank continuă seria inovațiilor digitale menite să îmbunătățească experiența de banking online pentru clienții noștri.

Primește creditul pe cardurile GAMA (Premium, Universal sau Start) și poti să îţi întorci o parte din bani beneficiind de cashback pentru fiecare achitare cu cardul de până la 15% de la partenerii comercianți.

Iar dacă nu ai un card GAMA, acum e momentul oportun să-l deschizi prin App MAIBank sau pe gama.maib.md, iar banca o să-l livreze gratuit până la ușa ta. Poţi să îți aduni gratuit toate veniturile tale din alte bănci pe un singur card MAIB.

MAIBank - Banca ta, oriunde te-ai afla!

Sursa: maib.md

Noutăți similare