Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Nou! Alimentează-ți contul cu lei românești (RON) la bancomatele Victoriabank

Nou! Alimentează-ți contul cu lei românești (RON) la bancomatele Victoriabank Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank continuă procesul de îmbunătățire și dezvoltare a bankingului alternativ și a soluțiilor de self-service. Astfel, după mai puțin de jumătate de an de la introducerea funcționalității de retragere a numerarului în lei românești de la bancomate, Victoriabank adaugă și funcționalitatea de alimentare a contului în moneda națională a României – RON.

Prin urmare, începând cu 11 iulie 2022, clienții băncii vor avea posibilitatea să depună RON pe carduri la următoarele bancomate Victoriabank din Chișinău:

  • str. Arborilor, 21a                         CC „Shopping Malldova", Agenția 16
  • str. Bogdan Voievod, 1                Agenția OAZIS, Sucursala 12
  • bd. Mircea cel Bătrân, 14            Sucursala 14
  • str. Ion Creangă, 76                     Agenția 45, Sucursala 20
  • str. Al. Pușkin, 26                        Agenția 71, Sucursala 11
  • bd. Dacia, 29                                Sucursala 30
  • str. 31 August, 141                       Sucursala 3

Noua funcționalitate va fi integrată, treptat, în bancomatele de ultimă generație, recent achiziționate de bancă, iar până la sfârșitul lui 2022, încă 50 de ATM-uri din toată țara vor permite alimentarea contului în lei românești.

Victoriabank a lansat primele bancomate valutare încă în iunie anul trecut, iar în prezent, 191 dintre cele 208 ATM-uri din toată țara sunt valutare, acceptând retragerea numerarului sau alimentarea contului cu valute precum: MDL, EUR, USD și RON.

Ce trebuie să cunoști despre alimentarea contului la ATM?

  • Nu este perceput vreun comision pentru alimentarea contului în valută
  • Dacă contul tău este în altă valută decât cea cu care îl completezi, suma se va converti în valuta contului, la cursul pentru carduri din ziua alimentării
  • Contul poate fi alimentat cu maximum 200 de bancnote într-o singură tranzacție
  • Alimentezi contul simplu și rapid – contactless, fără să introduci cardul în bancomat, apropiind cardul de cititorul NFC, marcat prin semnul 
  • Poți alimenta contul și fără prezența cardului, utilizând walletul VB24 Pay. Tot ce trebuie să faci e să apropii smartphone-ul de cititorul contactless și să urmezi pașii de pe ecranul bancomatului
  • O altă soluție de suplimentare a contului la bancomat, fără prezența cardului, este Cash-in by barcode. Tot ce trebuie să faci e să accesezi aplicația VB24 Mobile, să generezi codul Cash-In by Code și mergi la cel mai apropiat bancomat Victoriabank pentru a depune banii. O poți face chiar tu sau poți partaja codul cu un prieten care dorește să-ți depună bani în cont.

Rețeaua de bancomate Victoriabank este în continuă dezvoltare și într-o permanentă digitalizare. Recent au fost achiziționate 100 de ATM-uri de ultimă generație, care oferă deținătorilor de carduri o experiență digitală unică. Mai multe detalii despre noile bancomate găsești pe link.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită pentru telefoanele cu sistem de operare Android, VB24 Pay, iar în 2019 – plățile cu Garmin Pay. În 2022 au fost lansate și plățile cu telefonul pentru utilizatorii de iOS, Apple Pay. Deținătorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice – prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa și Mastercard în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...