Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Moldova Agroindbank – distinsă cu Premiul pentru Excelență în Calitate STP de Raiffeisen Bank International

Moldova Agroindbank – distinsă cu Premiul pentru Excelență în Calitate STP de Raiffeisen Bank International Sursa foto: maib.md

În semn de apreciere pentru calitatea înaltă și rapiditatea procesării transferurilor internaționale, Raiffeisen Bank International a distins Moldova Agroindbank cu Premiul pentru Excelență în Calitate „Straight-Through Processing Quality Award” (STP).

Premiul este oferit anual băncilor corespondente care au automatizat tranzacțiile de decontare internaționale, au asigurat soluții de procesare automată a transferurilor (STP) și au implementat standarde înalte de calitate în domeniul transferurilor SWIFT, crescând rapiditatea procesării plăților.

„Aprecierea partenerului nostru Raiffeisen Bank International este o confirmare în plus a profesionalismului echipei MAIB. Banca depune eforturi constante de creștere a ratei de procesare automată a tranzacțiilor naționale și internaționale inițiate de clienții săi, facilitând procesul de transfer cap-coadă (Straight-Through Processing) și asigurând rapiditatea, acuratețea și accesibilitatea serviciilor acordate.

Vom continua să consolidăm cooperarea cu băncile corespondente pentru a pune la dispoziția clienților o gamă cât mai vastă de posibilități pentru transferurile de bani.

Suntem recunoscători Raiffeisen Bank International pentru înalta apreciere și le mulțumim pentru parteneriatul durabil”, a menționat Vitalie Lungu, Vicepreședinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Sursa: maib.md

Noutăți similare