Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Moldindconbank are 2 membri noi în Comitetul de conducere: Denis Cheptine și Andrei Suruceanu

Moldindconbank are 2 membri noi în Comitetul de conducere: Denis Cheptine și Andrei Suruceanu Sursa foto: facebook.com/Moldindconbank

Banca Națională a Moldovei  a aprobat în funcția de membru al Comitetului de conducere al Moldindconbank” pe  domnul Denis Cheptine şi domnul Andrei Suruceanu, numiți prin hotărârea Consiliului băncii din 30.01.2020 în funcţia de Vicepreşedinte al Comitetului de conducere al Moldindconbank

Denis Cheptine are o experiență vastă în domeniul financiar-bancar, pe parcursul a 5 ani, deţinând funcţia de Şef al Diviziei Risc Management şi Şef al Departamentului Risc Management în cadrul Mobiasbancă. De asemenea, a ocupat funcţia de Membru al Consiliului Societăţii Biroul de Credit SRL şi de Preşedinte al Consiliului Societăţii Biroul de Credit SRL.

Andrei Suruceanu are o experiență de peste 13 ani în domeniul financiar-bancar, ocupând funcția de director financiar al Mobiasbancă (2012-2020) şi funcţia de Manager al Departamentului Audit Deloitte & Touche (2007-2012).

Astfel, prin desemnarea noilor membri a fost finalizată etapa de reorganizare şi consolidare a Comitetului de conducere al Moldindconbank, care include în componența sa 5 membri:

  • Nikolay Borissov — Preşedinte al Comitetului de conducere;
  • Victor Cibotaru — Prim-Vicepreşedinte al Comitetului de conducere;
  • Penka Kratunova — Vicepreşedinte al Comitetului de conducere;
  • Denis Cheptine — Vicepreşedinte al Comitetului de conducere;
  • Andrei Suruceanu — Vicepreşedinte al Comitetului de conducere.
Sursa: micb.md

Noutăți similare