Maibpay.md – o nouă platformă web pentru transferuri bancare

Maibpay.md – o nouă platformă web pentru transferuri bancare Sursa foto:

Maib are grijă de clienții care preferă  să utilizeze computerul pentru a beneficia de cele mai bune servicii bancare și lansează platforma web maibpay.md.

Maibpay.md este o alternativă pentru aplicații bancare, deoarece ai la dispoziție toate serviciile pentru un transfer simplu și ușor de pe computer, tabletă sau chiar de pe telefon mobil:

Maibpay.md a fost gândită ca o platformă intuitivă și prietenoasă, pe care o vei utiliza fără probleme chiar dacă nu ai mai folosit un serviciu de transfer online.

Transfer internațional la card (t2c)

Serviciul t2c îți oferă posibilitatea să primești transferuri internaționale pe un card maib, fără a veni la bancă. Banii intră în cont imediat. Pe maibpay.md poți primi banii expediați prin următoarele sisteme: Ria, Western Union, Zolotaya Korona, Unistream.

Transfer de la card la card (p2p) cu utilizarea datelor cardului beneficiarului

Transferurile de bani se fac atât între cardurile maib, cât și între cardurile oricăror bănci comerciale din Republica Moldova. E suficient să introduci datele cardului tău și datele cardului beneficiarului, să indici suma și să confirmi tranzacția prin codul OTP primit printr-un SMS la număr de telefon mobil.

Transferurile p2p între cardurile maib și de pe un card emis de orice bancă din Republica Moldova către un card maib sunt gratuite.

Transfer de la card la card (p2p) prin număr de telefon cu Visa

Serviciul îți oferă posibilitatea de a transfera bani către un card, emis de maib sau orice altă bancă comercială din Republica Moldova sau din străinătate doar indicând numărul de telefon al persoanei care va primi banii. Pentru aceasta trebuie să cunoști doar numărul de telefon al beneficiarului și să fii sigur că el este abonat la serviciu.

Maibpay.md face parte din grupul de servicii maib 365, disponibile oricând și oriunde, 24/7, 365 zile în an. Maib 365 include aplicația maibank, internet banking, serviciile de schimb valutar la bancomatele maib, rețeaua de terminale de autoservire și maibchatbot.

Maib – simplu și ușor.

Noutăți similare