Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

MAIB te îndeamnă să achiți cu cardul bancar și să participi automat la ”Loteria Fiscală”

MAIB te îndeamnă să achiți cu cardul bancar și să participi automat la ”Loteria Fiscală” Sursa foto: maib.md

Știai că în fiecare zi cu cardurile Moldova Agroindbank se fac până la 200 mii de tranzacții? Știai că 70-80% din plățile la comercianți sunt efectuate contactless, adică doar printr-o atingere, fără necesitatea de a introduce cardul în POS terminal și în cele mai frecvente cazuri fără a introduce la achitare codul PIN?

Știai că în magazinele în care există zone de autoservire durează doar câteva secunde să efectuezi plata pentru produsele din coșul de cumpărături, fără a mai fi necesar să aștepți în coada de la casierie?

Acum, trebuie să știi că ai un avantaj în plus să achiți plățile la comercianți cu cardul bancar, iar asta pentru că Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a lansat concursul ”Loteria Fiscală”, al cărui câștigător poți fi chiar tu.

Concursul se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2020. Potrivit condițiilor anunțate de SFS, participanți devin automat cetățenii Moldovei care au împlinit 18 ani, dețin un card bancar la una dintre băncile din țară și achită plățile în valoare mai mare de 30 de lei utilizând cardul, conform regulilor concursului.

Fondul de premii al concursului este de 1 milion de lei. Câștigătorii vor fi desemnați trimestrial, aleatoriu, în mod automat, prin intermediul platformei random. La fiecare desemnare vor fi premiate 175 de persoane cu câte 1000 de lei fiecare, bani care vor fi transferați direct pe cardurile câștigătorilor în maximum 10 zile de la publicarea rezultatelor pe pagina oficială web a SFS.

În total vor fi patru etape trimestriale și două etape speciale. Etapele speciale vor avea loc cu prilejul sărbătorilor de Paști și a celor de iarnă. În cadrul etapelor speciale vor fi oferite 1 000 de premii a câte 1 500 de lei fiecare. Prima extragere va avea loc pe 16 aprilie și vor participa tranzacțiile efectuate în perioada 1 ianuarie – 31 martie.

Pentru mai multe detalii despre condițiile concursului, accesează pagina web cu întrebări și răspunsuri sau Regulamentul.

Achită cumpărăturile, serviciile cu cardul bancar de la Moldova Agroindbank și valorifică șansa de a fi unul dintre câștigătorii ”Loteriei Fiscale”.

Mai multe achitări cu cardul bancar, mai mari șansele de câștig!

Sursa: maib.md

Noutăți similare