Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

MAIB susține sportivii Moldovei la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

MAIB susține sportivii Moldovei la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 Sursa foto: maib.md

Înot, tir cu arcul, lupte greco-romane, aruncarea ciocanului și canoe - sunt doar câteva probe la care sportivii moldoveni își propun să exceleze la Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo. Competițiile se vor desfășura în perioada 23 iulie – 8 august, ca urmare a anulării lor în anul precedent, din cauza pandemiei COVID-19.

După multe luni de antrenamente, 20 de sportivi ne vor reprezenta țara la opt probe. De peste două decenii MAIB dezvoltă un parteneriat durabil alături de Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova, susținând sportul de performanță, olimpicii țării și având toată încrederea că se vor întoarce acasă victorioși și mândri de la fiecare competiție internațională.

În acest an, Moldova este reprezentată la Jocurile Olimpice de vară 2020 din Tokyo de: Zalina Petrivskaya, Serghei Marghiev, Dimitriana Bezede, Lilia Fisikovici, Andrian Mardare, Alexandra Emilianov, Anastasia Nichita, Victor Ciobanu, Denis Vieru, Victor Sterpu, Serghei Tarnovsch, Daniela Cociu, Maria Olărașu, Alexandra Mîrca, Dan Olaru, Tatiana Salcuțan, Alexei Sancov, Elena Cîlcic, Marin Robu, Anna Dulce.

Giorgi Shagidze, Președintele MAIB, a declarat:

„Sunt onorat împreună cu întreaga echipă MAIB să fim alături de Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) al Republicii Moldova și să susținem performanța sportivilor țării. Ca bancă cu valori puternice, la MAIB știm cât de important este să fii cu spirit de echipă, să urmezi un stil de viață sănătos și să încurajezi succesele și pasiunea tinerei generații. În calitate de partener general al CNOS, așteptăm cu nerăbdare evoluțiile sportivilor țării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, performanțele și noile înălțimi cucerite. Ținem pumnii pentru lotul olimpicilor din Republica Moldova și le dorim mult succes”.

Nicolae Juravschi, Președinte CNOS, dublu campion olimpic, a menționat:

„Îmi exprim încrederea că nu e departe ziua când un sportiv moldovean va urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului spre perpetuarea tradițiilor noastre olimpice. Iar în calea spre aceste rezultate valoroase mă bucur să avem alături echipa MAIB, care de peste 20 de ani ne susține în creșterea personalităților sportive și în promovarea lor pe arena internațională. Țin să îndemn întreaga societate să fie alături de Echipa Olimpică a țării, care sub drapelul Republicii Moldova va lupta pentru performanță și excelență. Împreună avem o țară, o echipă, un drapel!”.

Împreună la Nivelul Următor!

Despre MAIB

MAIB promovează spiritul sportiv și valorile olimpice în Moldova, contribuie la popularizarea sportului și a modului activ și sănătos de viață, sprijinind mai multe proiecte și activități din acest domeniu. De peste 20 de ani, Banca este partener al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), alături de care premiază anual olimpicii care demonstrează performanțe la diverse competiţii pe arena naţională şi internaţională. Prin prisma comunităților interne formate din angajați ai băncii (de fotbal, tenis, volei, alergători), MAIB își propune să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viață și activ la superlativ.

Sursa: maib.md

Noutăți similare