Azi: € 18,7162 lei 0,0992 $ 19,5521 lei 0,0097

Maib și Western Union lansează serviciul de transfer de bani din străinătate direct pe card

Maib și Western Union lansează serviciul de transfer de bani din străinătate direct pe card Sursa foto: maib.md

Să primești bani din străinătate acum e mai simplu ca oricând. Maib și Western Union lansează serviciul de transfer de bani din străinătate direct pe card (t2c), care poate fi accesat de pe pagina web t2c.maib.md sau prin aplicația mobilă maibank.

Datorită noului serviciu, oferit de Western Union și maib, nu mai e necesar să te deplasezi la bancă pentru a-ți ridica banii. Prin intermediul t2c mijloacele financiare sunt transferate direct pe contul tău de card, fără niciun comision. În cazul în care valuta cardului diferă de valuta remiterii, banii vor fi automat convertiți la cursul băncii.

Cum funcționează?

Pentru a primi banii direct pe card prin pagina web t2c.maib.md, ai nevoie doar de numărul cardului bancar şi numărul tău de telefon. Având aceste date, urmează câțiva pași simpli:

  1. accesează t2c.maib.md;
  2. introdu datele solicitate în sistem;
  3. printr-un SMS vei primi un cod de unică folosinţă, pe care îl vei introduce în pagina de confirmare.
  4. Și atât. Verifică cardul, banii sunt deja în cont.

Pentru a primi transferul de bani prin maibank:

  1. accesează aplicația mobilă;
  2. selectează Transfer internațional de plăți din opțiunea Plăți;
  3. urmează instrucțiunile și banii rapid vor ajunge în cont.

Pentru că maib te înțelege, poți beneficia de oferte de creditare avantajoase, dacă primești cel puțin 3 transferuri de minimum 200 de euro lunar prin maib. Accesează www.creditemaibune.md și verifică personal cât ai putea achita lunar.

Sistemul de remitere de bani Western Union, lansat în 1851, asigură uşurinţa şi rapiditatea expedierii sau recepţionării transferurilor într-o reţea de peste 490 de mii de locaţii din cca 200 de ţări.

Transferurile devin mai avantajoase cu Western Union și maib!

Sursa: maib.md

Noutăți similare

În atenția clienților maib

Maib informează că își desfășoară activitatea în regim obișnuit, toți angajații sunt la dispoziția clienților pentru a-i deservi și a oferi produsele bancare de care au nevoie ...