Azi: € 19,3668 lei 0,0648 $ 17,7173 lei 0,0050

Maib revoluționează experiența bancară: actualizarea datelor personale online în maibank

Maib revoluționează experiența bancară: actualizarea datelor personale online în maibank Sursa foto: maib.md

Maib a lansat o nouă opțiune de ultimă generație, oferind clienților posibilitatea de a-și actualiza datele personale direct prin intermediul aplicației maibank. Aceasta redefinește modul în care clienții băncii pot gestiona informațiile personale, eliminând necesitatea de a vizita fizic o sucursală bancară.

Procesul de actualizare, simplu și ușor, poate fi efectuat în doar câteva minute, direct de pe telefon. Clienții rezidenți și cei aflați peste hotare pot beneficia de această facilitate, bucurându-se de multiple avantaje:

Simplu și rapid: Procesul de actualizare poate fi efectuat în doar câteva minute, direct de pe dispozitivul personal, cu ajutorul camerei încorporate.

Accesibilitate globală: Clienții pot beneficia de acest serviciu oriunde în lume, necesitând doar o conexiune la Internet.

Siguranță garantată: Utilizând cele mai noi tehnologii biometrice și inteligența artificială, maib asigură securitatea datelor personale ale clienților.

Eliminarea vizitelor la bancă: Procesul este automatizat în totalitate, eliminând necesitatea vizitelor fizice la sucursale.

De ce este nevoie să fie actualizate datele personale?

Actualizarea periodică a datelor la bancă reprezintă cheia către o experiență personalizată și sigură. Astfel, clienții pot beneficia de oferte exclusive, servicii adaptate nevoilor lor și comunicări relevante. Actualizarea informațiilor nu doar îmbunătățește eficiența proceselor, ci și plasează clienții în centrul unei experiențe bancare plăcute, cu beneficii adaptate la stilul lor de viață și la obiectivele financiare individuale.

Cum poți actualiza datele personale în maibank:

  1. Accesează profilul personal în aplicația maibank;
  2. Completează chestionarul în doar câteva minute, iar datele tale vor fi actualizate instantaneu.

Prin această opțiune nouă, maib demonstrează angajamentul său continuu pentru a oferi clienților o experiență bancară plăcută, inovatoare și comodă.

Maib – banca ta digitală, în fiecare zi cu tine.

Sursa: maib.md

Noutăți similare