Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Maib: lider al plăților fără numerar și revoluționarul industriei cardurilor din Moldova, potrivit Mastercard

Maib: lider al plăților fără numerar și revoluționarul industriei cardurilor din Moldova, potrivit Mastercard Sursa foto: maib.md

În cadrul evenimentului „Mastercard Day 2022”, desfășurat în acest an în Varșovia, Polonia, echipa maib a fost premiată cu două distincții importante, fiind recunoscută lider în Republica Moldova al plăților fără numerar (Cashless Leader) și revoluționar al industriei cardurilor (Industry Breakthrough).

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib, a menționat:

„Devine parte a ADN-ului maib să ne surprindem clienții prin produsele noastre inovatoare, să spijinim dezvoltarea economiei cashless în țara noastră și să implementăm proiecte aliniate standardelor internaționale. Suntem un pilon de susținere pentru clienții noștri și punem la dispoziția acestora toate resursele necesare pentru a le consolida activitatea și potențialul de creștere. Pentru clienții noștri vom continua să inovăm cu și mai multă pasiune. Țin să mulțumesc Mastercard pentru parteneriat, pentru susținerea constantă, transparența promovată și încrederea investită. Alese mulțumiri adresez echipei maib, pentru dedicație și efort continuu de a oferi tot ce este mai bun clienților noștri dragi”.

Irina Untilă, Directorul biroului Mastercard din Republica Moldova, a subliniat:

„Apreciem incredibil de mult partenerii care împărtășesc viziunea noastră globală privind cashless. Deja de câțiva ani, împreună cu maib, lansăm produse și soluții de plată inovatoare care transformă plățile fără numerar într-un obicei zilnic, creând noi oportunități pentru populația Republicii Moldova. În același timp, zi de zi maib ne inspiră prin curajul și dedicația de a căuta oportunități noi de dezvoltare. În acest an, banca a demonstrat rezultate fenomenale în ceea ce privește tempoul de creștere pe aproape toate segmentele și categoriile. Aceasta se referă atât la dezvoltarea cardurilor bancare ca și produs universal și mai ales premium, cât și la extinderea rețelei de acceptare a plăților fără numerar. Premiile Cashless Leader și Industry Breakthrough sunt rezultatul firesc și o apreciere binemeritată a activității echipei maib.”

Evenimentul Mastercard Day se desfășoară anual, reunind reprezentanți ai băncilor comerciale, speakeri și experți internaționali în banking, dar si parteneri de dezvoltare pentru a discuta tendințele moderne la nivel regional și international în condițiile transformărilor tehnologice. Anul trecut, în contextul Mastercard Day 2021, maib a cucerit distincția “Leader in card performance 2021” pentru dezvoltarea soluțiilor de plată moderne, sigure și simple în utilizare.

Despre Mastercard

Masterсard este o companie tehnologică globală din industria plăţilor și are misiunea de a dezvolta şi fortifica o economie digitală, care oferă priorităţi tuturor şi oriunde, prin intermediul tranzacţiilor sigure, simple şi accesibile bazate pe tehnologie. Mastercard oferă soluţii şi inovaţii care să ajute oamenii, instituţiile financiare, cele guvernamentale şi afacerile, să-şi realizeze potenţialul său maxim. Cultura Mastercard şi acțiunile sale sunt determinate în funcţie de coeficientul de decenţă (decency quotient, DQ). Mastercard gestionează afaceri în peste 210 ţări şi teritorii. Folosind date și rețele sigure - creează o lume durabilă și oportunităţi nepreţuite pentru toată lumea.

Despre maib

Maib este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, în topul clasamentelor performanţei bancare, cu peste 1/3 cotă de piaţă la indicatori, precum credite, depozite, active şi profit. Maib este cel mai mare acceptant de carduri pe toate domeniile de business: POS terminale, ATM, comerţ electronic, terminale de autoservire. Banca oferă clienţilor săi cele mai variate şi inovative soluţii de acceptare a plăţilor prin intermediul cardurilor bancare. Prin reţeaua sa vastă, maib deserveşte aproximativ un milion de clienţi, persoane fizice, IMM-uri şi clienţi corporativi. În 2021, pentru al doilea an consecutiv, maib a obţinut titlul „Best Digital Bank Moldova”, oferit de Global Banking and Finance Review. Totodată, maib a fost desemnată „Cea mai bună bancă în Moldova” de Global Finance, Euromoney și The Banker.

Sursa: maib.md

Noutăți similare