Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

MAIB lansează programul de internship „Stagii de practică cu remunerare”

MAIB lansează programul de internship „Stagii de practică cu remunerare” Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank lansează în premieră programul de internship „Stagii de practică cu remunerare”. Inițiativa derivă din noile obiective strategice stabilite de bancă pentru următorii ani și urmărește să atragă și să integreze tinerii pe piața muncii, în cadrul departamentelor MAIB, oferindu-le oportunitatea să învețe de la cei mai buni mentori din domeniul economic-financiar, să primească burse pentru perioada stagiului și, ulterior, să fie angajați în diverse subdiviziuni ale băncii.

Proiectul startează în luna septembrie curent și se va desfășura pe o perioadă de șase luni consecutive. În cadrul internshipului sunt invitați să participe:

  • studenții anului III și IV de studiu, ciclul I licență, studii cu frecvență la zi;
  • studenții anului I și II de studiu, program de masterat, studii cu frecvență la zi;
  • studenții ultimului an de studii din cadrul Centrului de Excelență în Economie și Finanțe.

„În fiecare an primim cu brațele deschide zeci de tineri dornici să realizeze practica de specialitate în cadrul băncii și să deprindă cele mai bune practici de la specialiștii noștri cu experiență, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Din acest motiv, am decis să lansăm un proiect care să-i motiveze să ne pășească pragul în număr și mai mare. Programul de internship le va oferi posibilitatea să lucreze cot la cot alături de colaboratorii MAIB, să descopere secretele meseriei și să aplice cunoștințele însușite la universitate. Iar pentru toate aceste avantaje vor primi și o bursă lunară”, a declarat Svetlana Bodaci, Director HR.

Pe lângă experiența practică alături de mentori, studenții vor fi integrați în cadrul unui program de instruiri. În calitate de traineri vor fi invitați atât reprezentanți ai departamentelor MAIB, cât și specialiști externi. Programul de stagiu va fi organizat a câte 3-4 ore zilnic, ceea ce le va permite studenților să combine activitatea la bancă cu orele de studiu de la universitate.

Concursul de înscriere în program va fi lansat la începutul lunii august. La selectarea tinerilor participanți se va lua în calcul inclusiv reușita academică, prezentarea în cadrul interviului și rezultatele sarcinii propuse spre realizare. Detaliile despre desfășurarea etapelor de selecție vor fi anunțate pe site-ul și paginile de social media ale băncii.

Încheierea programului de internship va fi marcat de pregătirea și prezentarea unor proiecte de grup. Cel mai bun proiect va fi prezentat Echipei de management a băncii.

Angajarea studenților în cadrul băncii este posibilă și în prezent. Tinerii sunt încurajați să expedieze CV-ul personal şi/sau scrisoarea de intenţie la adresa [email protected], indicând domeniul sau funcţia de care sunt interesaţi. Posibilităţile de angajare sunt disponibile atât cu program redus, cât şi cu program întreg, în funcţie de orarul de studii.

Împreună la Nivelul Următor!

Despre MAIB

Moldova Agroindbank, banca comercială nr.1 în Republica Moldova, se regăsește în topul preferințelor de angajare ale absolvenților universitari, conform studiului „Percepția brandului angajatorului și aspirațiile de carieră ale absolvenților din Republica Moldova”. Totodată, MAIB este considerată de studenții absolvenți ai universităților din Republica Moldova cel mai bun angajator, fiind cel mai cunoscut brand de angajator din 12 companii propuse studenților spre alegere.

Banca încurajează an de an succesele studenților din Republica Moldova. Performanțele și meritocrația sunt înalt apreciate în cadrul proiectului „Burse pentru Viitorul Tău”, implementat în parteneriat cu Centrul de Informaţii Universitare, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale. În ultimii 7 ani, MAIB a premiat peste 270 de tineri studioși. Credem în capacitățile tinerilor din țara noastră și îi încurajăm să crească profesional acasă, în Republica Moldova!

Sursa: maib.md

Noutăți similare