Azi: € 20,3928 lei 0,1307 $ 19,4411 lei 0,0745

Maib gama sărbătorește primul an de succes prin lansarea cardului gama junior – primul card pentru copii și adolescenți

Maib gama sărbătorește primul an de succes prin lansarea cardului gama junior – primul card pentru copii și adolescenți Sursa foto: maib.md

În decembrie 2020, maib în parteneriat cu Mastercard a lansat un produs bancar de succes - colecția de carduri gama. Noile carduri de loialitate au cucerit rapid piața și clienții, datorită beneficiilor sale unice: servicii premium, cashback garantat sau de la parteneri până la 15%, cashback fără hotare, ideal pentru plăți online și în magazine, se transformă ușor în carduri de credit. Iar acum cardurile gama marchează prima sa aniversare. 

Maib mulțumește celor peste 620 de parteneri de încredere, pentru loialitate și motivația de a crește zi de zi gama succesului. Împreună cu maib vor continua să cucerească economia cashless, creând experiențe plăcute și de neuitat clienților. La fel, maib e recunoscătoare celor peste 62 000 de clienți fericiți, care au apreciat cardurile gama și avantajele financiare oferite, renunțând la alte zeci de carduri de reduceri din portmoneu. 

Pentru că îi place să impresioneze plăcut clienții, dar și cu ocazia primului an de aniversare, maib a pregătit o surpriză grandioasă: familia gama a crescut și a fost completată cu gama junior – noul card pentru copii și adolescenți.

Bucură-ți copilul cu un card emis pe numele său și ghidează-i primii pași spre independența financiară. Noul card vine la pachet cu avantaje dedicate: este gratuit, asigură acces la aplicație mobilă specială, cashback până la 15%, reducere pentru călătoriile în transportul public din Chișinău, campanii promoționale cu cadouri exclusive, precum și reduceri în diferite magazine. Gama junior poate fi deschis pentru copiii copii de la 7 la 17 ani.

Fii în trend cu gama junior!

Maib anunță acum pre-order la cardul gama junior. Fii printre primii în lista de așteptare ca să primești un premiu garantat. Pentru pre-comandă accesează pagina web. Cardul va putea fi ridicat în luna februarie 2022.

Împreună la nivelul următor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare