Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Maib a participat la Cupa de tenis de masă, organizat de Hospice Angelus Moldova

Maib a participat la Cupa de tenis de masă, organizat de Hospice Angelus Moldova Sursa foto: maib.md

Bunătatea și pasiunea pentru fapte bune sunt calități care fac echipă excelentă cu profesioniștii maib.

Și în acest an, șase dintre angajații maib au schimbat bankingul pe paleta de tenis, participând la Cupa la tenis de masă Hospice Angelus și susținând misiunea Hospice Angelus de oferire a îngrijirilor paliative copiilor și adulților care suferă de boli amenințătoare de viață.

Cele două echipe maib au făcut spectacol cu mingea de tenis, demonstrând agilitate și cucerind aplauzele participanților.

Marin Bivol, angajat maib, participant în cadrul cupei:

“A fost o onoare să participăm la acest eveniment. Îndemn pe fiecare dintre noi să-și aloce timp pentru fapte bune, căci acestea ne definesc și îi vor ajuta pe cei mai puțin norocoși să simtă căldura noastră.”  

În calitate de sponsor, maib a contribuit și cu o donație financiară pentru a susține misiunea Hospice Angelus de a acorda servicii gratuite de îngrijire la domiciliu pentru adulţi şi copii cu maladii incurabile, în stadiu avansat.

Mihail Ștefanco, angajat maib, participant în cadrul cupei:

“A fost cu siguranță un eveniment cu scop nobil care intensifică spiritul de echipă și ne permite, ca, împreună să facem lumea #maibună!”

Dumitru Guțu, angajat maib, participant în cadrul cupei:

“A fost un eveniment frumos, în care a câștigat prietenia și spiritul de echipă.”

Avansăm împreună la nivelul următor sprijinind comunitatea!

Anual, circa 2500 de pacienţi beneficiază absolut gratuit de serviciile Hospice Angelus Moldova, iar Casa Angelus găzduieşte peste 300 de copii umbriţi de durerea diagnosticului necruţător.

Despre maib

Maib este partener al Hospice Angelus Moldova de peste 10 ani, prin politica sa de responsabilitate socială corporativă investind în proiecte sociale şi în susţinerea comunităţii. Pe parcursul ultimilor ani, banca a oferit sprijin în realizarea mai multor iniţiative ale organizaţiei, având certitudinea că „Implicarea face diferenţa”. Prin prisma comunităţilor interne formate din angajaţi ai băncii (de fotbal, tenis, volei, alergători), maib îşi propune să dezvolte spiritul de echipă, dar şi să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viaţă şi activ la superlativ.

Sursa: maib.md

Noutăți similare