Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Maib a împărtășit experiența transformării agile în cadrul primului meet-up „maib agile rocks”

Maib a împărtășit experiența transformării agile în cadrul primului meet-up „maib agile rocks” Sursa foto: maib.md

Maib park a găzduit primul meet-up maib agile rocks din seria de evenimente pe care banca le desfășoară pentru a relata experiența de transformare agile, parcursul acesteia, lecțiile învățate, insuccesele trăite și valorile îmbrățișate.

La prima ediție, experiența împărtășită de maib a inspirat participanții, discuțiile axându-se pe: motivele inițierii transformării agile în realitățile actuale, de ce este oportun să înceapă o asemenea transformare cu întrebarea „de ce”, sfaturi pentru un început eficient al transformării și parcursul maib în această aventură. Maib agile rocks a oferit informații utile și a creat spațiu pentru discuții captivante pentru 25 de participanți înscriși la eveniment, care activează în calitate de team leads, manageri de echipe, change manageri, agile transformation teams ș.a.

Meet-up-ul a fost facilitat de Svetlana Bodaci, Directoare Resurse Umane în cadrul maib, lideră cu peste 20 de ani de experiență în implementarea și dezvoltarea strategiilor în domeniul managementului resurselor umane și transformării.

Svetlana Bodaci, Directoare Resurse Umane maib:

„Agile WoW a contribuit la revizuirea filosofiei și scopului nostru. Dacă misiunea nu este bine definită, procesele sunt îndelungate și dificile, ideile circulă cu greu și se pierd pe drum. Astfel, potențialul produs nu mai ajunge la client în timp util, iar angajații pierd din motivația de a fi creativi și inventivi.

Acesta a fost unul dintre motivele implementării agile. Scopul nostru primordial este de a face oamenii mai fericiți – pe clienți, prin anticiparea serviciilor de care au nevoie, iar pe angajați – prin asigurarea unui mod de lucru agil, flexibil, care încurajează creativitatea, încercările reușite și pe cele mai puțin reușite și, într-un final, inovațiile.”

 

Primul meet-up maib agile rocks s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, dar și cu solicitări de subiecte care să fie dezvăluite la următoarele evenimente din această serie.

 

Maib a îmbrățișat transformarea agile! 

Sursa: maib.md

Noutăți similare