Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

itaxi în parteneriat cu FinComBank introduce modalitatea de plată cu cardul pentru serviciile de taxi

itaxi în parteneriat cu FinComBank introduce modalitatea de plată cu cardul pentru serviciile de taxi Sursa foto: fincombank.com

Acum, pasagerii care dau comandă de servicii de taxi prin aplicația itaxi vor putea achita călătoriile și cu ajutorul cardului de plată! Noua modalitate de plată a fost lansată în decembrie 2019, itaxi fiind prima și singura companie de taxi din țară care acceptă spre plată carduri de plată cu ajutorul unei aplicații mobile ce are implementată tehnologia “Card-on file”, iar serviciul E-commerce este oferit de către o bancă din Moldova – FinComBank, care prestează serviciul dat în colaborare cu centrul de procesare Romcard.

itaxi propune pasagerilor cea mai ușoară modalitate de a plăti călătoriile de taxi prin aplicația mobilă itaxi:

  • Pasagerii adaugă o singură dată datele cardului de plată, emis de orice bancă din Moldova sau din străinătate;
  • Adăugarea cardului/cardurilor se confirmă prin protocolul de securitate 3D Secure al sistemelor internaționale de plăți VISA și Mastercard;
  • La efectuarea unei comenzi online, pasagerii indică modalitatea de plată dorită: card de plată sau numerar;
  • La finalul călătoriei, pasagerii vor primi instant în aplicație informația despre suma spre achitare, conform bonului fiscal. Ajungând la destinație, banii vor fi extrași de pe card, iar călătoria se va considera achitată, pasagerii primind bonul fiscal, confirmarea achitării în aplicație și confirmarea de la banca emitentă conform mesajului SMS sau extrasului din cont.

Adăugarea unui card de plată în aplicația mobilă itaxi va permite utilizatorilor să efectueze plata instant fără a introduce datele cardului la fiecare călătorie. De asemenea, acesta poate salva în aplicație datele mai multor carduri de la diferite bănci din țară sau din străinătate.

Datorită tehnologiei “Card-on file” furnizată de către Centrul de procesare Romcard, lider în furnizarea serviciilor privind activitatea cardurilor bancare din România, care activează mai mult de 20 de ani în domeniul procesărilor operațiunilor E-commerce, informația aferentă cardurilor și plăților este absolut securizată. Menționăm, că compania itaxi nu are acces la datele cardurilor salvate în aplicație. Transmiterea și păstrarea datelor este realizată conform standardelor internaționale de securitate PCI DSS.

Dacă îți prețuiești timpul, atunci itaxi este cea mai bună alegere pentru tine. Noua tehnologie va permite pasagerilor itaxi să-și achite călătoria cu cardul în maximă siguranță, comod și rapid.

Pentru mai multe informații Vă rugăm să contactați:

Serviciul de presă itaxi: 078010033.

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare