Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Investițiile în Republica Moldova devin mai accesibile pentru antreprenori

Investițiile în Republica Moldova devin mai accesibile pentru antreprenori Sursa foto: fincombank.com

FinComBank a participat la cea de-a doua ediție a Forumului internațional de investiții „Invest Găgăuzia”, eveniment de anvergură care a întrunit investitori din 20 de țări, antreprenori, reprezentanți ai ambasadelor și autorităților Republicii Moldova.

„FinComBank încurajează antreprenorii să investească în țara noastră, susținem inclusiv investitorii străini să exploreze la maxim piața Republicii Moldova. Acest forum este o platformă de comunicare pentru investitori, iar comunicarea eficientă asigură și rezultate pozitive. FinComBank este un partener sigur pentru clienții săi și vom fi mereu deschiși spre colaborare”, a declarat Victor Hvorostovschi, președintele S.A. FinComBank.

Potrivit organizatorilor, în cadrul forumului au fost inițiate peste 20 de proiecte și urmează a fi semnate inclusiv acorduri de colaborare cu mai multe regiuni și țări. Parteneriatele stabilite vor asigura noi oportunități pentru investitori, dar și vor crea un mediu favorabil de investiții pentru antreprenorii autohtoni.

În activitatea sa, FinComBank susține și promovează oportunitățile pentru mediul de afaceri, fiind partenerul de încredere numeroaselor evenimente destinate antreprenorilor. Mai mult decât atât, în beneficiul ÎMM-urilor banca oferă surse eficiente de finanțare. Recent, FinComBank a lansat fondul „Susţinem Moldova” în valoare de 300 mln lei destinat exclusiv producătorilor autohtoni şi exportatorilor, dar menit pentru creșterea economiei Moldovei în ansamblul.

Forumul internațional de investiții ”Invest Găgăuzia” desfășurat pe 5 noiembrie la Comrat are drept scop atragerea investitorilor, atât din Republica Moldova, cât și de peste hotare. Ediția din acest an a fost organizată sub genericul „Găgăuzia 360 de grade”.

Pentru mai multe informaţii:

МD-2012, Republica Moldova,

Mun. Chișinău, str. Pușkin 26

Теlefon: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare