Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

În unison de la Eurovision! Maib a felicitat reprezentanții Moldovei reveniți de la Eurovision Song Contest 2023

În unison de la Eurovision! Maib a felicitat reprezentanții Moldovei reveniți de la Eurovision Song Contest 2023 Sursa foto: maib.md

Reprezentanții Moldovei la concursul internațional Eurovision Song Contest 2023, Pasha Parfeni și echipa sa, au revenit acasă. Aceștia au evoluat pe scena de la Liverpool, interpretând în limba română piesa „Soarele și Luna”.

În cadrul conferinței de presă organizată cu ocazia revenirii la Chișinău, membrii echipei au relatat despre amalgamul de emoții trăite atât în semifinală, cât și în marea finală, provocările pe care le-au avut în timpul participării și căldura moldovenilor de pretutindeni.

Pasha Parfeni, Interpret, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023:

„În primul rând, aș dori să le mulțumesc tuturor pentru susținere. Am avut parte de aventuri la propriu fantastice și, cu siguranță, Republica Moldova a fost reprezentată în acest an la Eurovision de o echipă de profesioniști, iar eu am fost încântat să reprezint țara noastră alături de ei. Pe lângă rezultatul obținut în cadrul concursului – locul 18, acum ocupăm locul 22 din top 50 cele mai ascultate piese în lume. Faptul că suntem apreciați de public și ascultați la nivel internațional este cea mai prețioasă recompensă pe care o putem avea. Nu am fi reușit să atingem asemenea performanțe fără susținerea partenerilor și vreau să-mi exprim recunoștința față de maib pentru tot suportul acordat și pentru parteneriat”.

Maib a susținut și în acest an participarea Republicii Moldova la Eurovision, sprijinind atât valorile naționale, precum și integrarea inclusiv prin cultură a Republicii Moldova în spațiul comun european. Prin acest parteneriat, maib a continuat acțiunile prin care sprijină dezvoltarea culturii, promovează artiștii autohtoni și aduce fanii muzicii mai aproape de muzica europeană de calitate.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

Am trăit multe emoții pozitive urmărind evoluția lui Pasha și a echipei sale pe scena de la Liverpool. Sunt extrem de mândră să constat repetat că avem talente extraordinare. Artiștii noștri au demonstrat o performanță scenică inedită, plină de energie și voie bună. Pentru noi, ei sunt învingători și ne bucurăm că am avut ocazia să îi sprijinim. Totodată, întreaga echipă maib a apreciat enorm mesajul lui Pasha și îndemnul de a acționa responsabil față de planetă, plantând copaci. Împreună cu clienții maib alto am inițiat o tradiție din sădirea de arbori la Grădina Botanică și îl invităm pe Pasha să ni se alăture la următoarea plantare!”

Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) organizează Eurovision Moldova din anul 2005.

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, rețeaua de distribuție având o prezență atât fizică, cât și digitală. Are 54 de sucursale și 55 de agenții, 338 de bancomate și aproape 12 774 de POS-terminale, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deservește circa 30% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică, cu peste 2800 de angajați.

Sursa: maib.md

Noutăți similare