Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

ÎMM-urile pot accesa credite mai ieftine la FinComBank

ÎMM-urile pot accesa credite mai ieftine la FinComBank Sursa foto: fincombank.com

FinComBank micșorează cu 30% rata dobânzii la toate creditele din resursele băncii în lei și în valuta străină oferite pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Astfel, la FinComBank, antreprenorii pot obține resurse avantajoase de finanțarea și dezvoltarea propriei afaceri, având inclusiv un grafic de rambursare flexibil, stabilit individual pentru fiecare solicitant. Totodată, pentru dezvoltarea propriului business, antreprenorii pot beneficia de resursele externe IFAD, PAC, RISP.

Pe data de 1 iulie anul curent, FinComBank a marcat 23 de ani de activitate pe piața bancară a Republicii Moldova, perioada în care banca a construit un portofoliu onorant de clienți din toate sectoarele de bază a economiei țării și pentru care asigură un spectru larg de servicii bancare eficiente.

Toate serviciile bancare și ofertele curente pot fi consultate pe pagina web a băncii, www.fincombank.com sau direct la cele 91 de agenții și filiale FinComBank plasate pe teritoriul Republicii Moldova.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să apelați la tel. +373 26 98 98, adresa str. Pușkin 26, sediul FinComBank.

_______________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare