Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Herbert Stepic a fost ales Președinte al Consiliului Moldindconbank

Herbert Stepic a fost ales Președinte al Consiliului Moldindconbank Sursa foto: micb.md

Noul Președinte al Consiliului Moldindconbank este cunoscut pe plan internațional ca un expert de excepție în domeniul financiar, care a promovat atractivitatea Europei Centrale și de Est pentru investitori. 

Unul din cei mai valoroși specialiști de pe piața bancară internațională, care a jucat un rol decisiv la dezvoltarea acesteia în Europa Centrală și de Est, Herbert Stepic a fost ales în calitate de Președinte al Consiliului Moldindconbank în cadrul ședinței Consiliului Băncii din 25 mai 2020.

Herbert Stepic are o experiență de peste 40 de ani în Grupul bancar Raiffeisen în Austria, Slovacia, Ungaria, Cehia, Bosnia și Herțegovina și alte 9 țări din Europa Centrală şi de Est. În perioada 2001-2013 a exercitat funcția de Președinte executiv al Raiffeisen Bank International AG, fiind promotorul extinderii acestuia în unul din cele mai mari grupuri bancare din Europa Centrală și de Est.

"În calitate de una din cele mai importante bănci din ţară, scopul nostru principal este de a sprijini eforturile depuse de Banca Națională a Moldovei în dezvoltarea și consolidarea stabilității financiare a sectorului, oferind cele mai bune standarde de guvernare și prestarea în continuare a serviciilor calitative şi inovative clienților noștri", a declarat Herbert Stepic, în calitate de Președinte nou ales.

Reamintim că la data de 27.04.2020, Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei i-a aprobat în funcția de membru al Consiliului Moldindconbank pe Herbert Stepic și Thomas Michael Higgins.

Sursa: micb.md

Noutăți similare