Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Moldindconbank a inaugurat noul sediu al filialei din Şoldăneşti

Moldindconbank a inaugurat noul sediu al filialei din Şoldăneşti Sursa foto: micb.md

În ajunul sărbătorilor Pascale, Filiala Moldindconbank din or. Şoldăneşti s-a mutat în casă nouă. La 12 aprilie 2017 a avut loc inaugurarea sediului nou, iar toţi clienţii sunt aşteptaţi pe str. Păcii 1.

Deschiderea sediului nou face parte din strategia Moldindconbank de modernizare a reţelei de oficii teritoriale, care vine să ofere clienţilor o experienţă mai plăcută la deservire, dar şi un şir de soluţii inovative pentru orice afacere sau necesităţi personale. În acest scop a fost selectată cu grijă o încăpere spaţioasă, pentru a oferi clienţilor confortul şi condiţiile necesare pentru o deservire la cel mai înalt nivel.

Pentru comoditate, filiala dispune și de un bancomat, care eliberează numerar atât în lei, cât şi în valută (USD), disponibil în orice timp al zilei (24/24), şi permite utilizarea celor mai inovative servicii: transfer de bani între carduri (Transfer P2P), abonarea la serviciul SMS-Notificări, abonarea la Web-Banking, schimbarea PIN-codului la card etc.

În noua subdiviziune, locuitorii orașului vor beneficia de următoarele servicii: credite pentru afaceri, necesităţi personale sau de achiziţii imobiliare, depozite la termen, carduri bancare, operaţiuni de schimb valutar, achitarea plăţilor comunale, servicii de asigurări, efectuarea și primirea transferurilor rapide de bani prin sistemele: Strada Italia, Trabex, Grecia Transfer, MoneyGram, Western Union, Leader, Unistream, Blizko, Contact, RIA Money Transfer, Anelik, Zolotaya Corona, Intel Express, Sigue, etc.

Filiala va activa şapte zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8:30 - 16:00 (fără pauză de masă), sâmbătă şi duminică, între orele 08.15-13.30, (fără pauză de masă).

La moment, Moldindconbank deţine cea mai mare reţea bancară din țară, care cuprinde 194 de oficii amplasate în toate raioanele ţării.

  

Contacte:

Filiala din or. Şoldăneşti,

Director – Octavian Brumă

str. Păcii 1, MD-7201

Telefon: (+373) 272 25 330

Vă aşteptăm cu drag în noul oficiu Moldindconbank!

Sursa: micb.md

Noutăți similare