Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) FinComBank – într-un pas cu femeile care schimbă lumea

(foto) FinComBank – într-un pas cu femeile care schimbă lumea Sursa foto: fincombank.com

Astăzi, tot mai multe femei reușesc să se afirme și să fie apreciate în domeniile în care profesează. Forumul Național al Femeilor din Republica Moldova, în cadrul căruia FinComBank a participat în calitate de partener general, a oferit privilegiul de a cunoaște femeile din Republica Moldova care s-au remarcat în activitatea lor.

Cea de-a II-a ediție a forumului a avut loc pe 16 decembrie 2016 și s-a desfășurat sub genericul „Femeia care schimbă lumea”. Ediția din acest an a întrunit peste 300 de femei care au reușit să se poziționeze în diverse domenii de activitate, inclusiv în afaceri.

„FinComBank susține femeile care și-au propus să se afirme în carieră. Să începem cu faptul că, în banca noastră, multe poziții de management sunt deținute de femei. Potrivit statisticilor, în Republica Moldova, 27% din afaceri sunt conduse de femei. În acest context, noi ne exprimăm încrederea că, cu cât mai multe femei vor fi susținute să-și dezvolte capacitățile, cu atât mai multe locuri de muncă vor fi create la noi acasă”, afirmă Larisa Rudenco, vicepreședinte al Comitetului de Conducere, director al Departamentului de Dezvoltare a Businessului FinComBank.

Forumul Național al Femeilor din Republica Moldova reprezintă platforma de inspirație pentru femeile care doresc să se manifeste în orice domeniu de activitate și susține eforturile depuse de către Organizațiile Internaționale în realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă a anului 2030, ce presupune crearea unei societăți care respectă egalitățile de gen. Forumul este inițiat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Platforma Națională a Femeilor din Republica Moldova (PNFM), cu suportul Delegației Uniunii Europene, Oficiului de țară UN Women Moldova, FinComBank S.A. și Băncii Mondiale.

FinComBank a devenit partenerul de încredere al Forumului Național al Femeilor din Republica Moldova, oferind în cadrul evenimentului și premii de valoare tuturor participantelor. Prin intermediul inițiativelor similare, banca își manifestă suportul constant acordat femeilor, inclusiv antreprenoarelor.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitați/ contactați/ accesați:

МD-2012, Republica Moldova,

Mun. Chișinău, str.Pușkin 26,       

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

Web site: fincombank.cоm

   

   

Despre FinComBank

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare