(foto) FinComBank a participat la aniversarea orașului Căușeni

(foto) FinComBank a participat la aniversarea orașului Căușeni Sursa foto: fincombank.com

FinComBank a celebrat, astăzi, aniversarea orașului Căușeni. Cu acest prilej, FinComBank a felicitat călduros localnicii urându-le prosperitate și succes.

Totodată, în cadrul evenimentului aniversar, FinCombank a prezentat localnicilor serviciile bancare pe care le prestează, dar şi varietatea acestora. Printre serviciile lansate recent de către FinCombank se numără: Creditul Express Simplu – serviciu care permite oricărui cetățean să-și finanțeze cheltuielile personale; creditul ipotecar „Casa mea – locul momentelor fericite” destinat achiziției, construcției sau modernizării locuinței, servicii de bancassurance și serviciul Credit Card Opti, destinat persoanelor fizice angajate în câmpul muncii.

Prin intermediul serviciilor sale bancare, FinComBank este alături de cetățenii țării astfel oferindu-le încredere şi siguranţa zilei de mâine. Toate serviciile bancare le găsiți pe pagina web a băncii fincombank.com.

Această acțiune de susținere a evenimentului aniversar al orașului Căuşeni are un aspect de responsabilitate socială, astfel că FinComBank susține și se implică în diverse proiecte, fiind partenerul de încredere evenimentelor sociale și nu numai. Anterior, FinComBank a participat la aniversarea orașelor Sângerei, Ceadâr-Lunga, Ştefan-Vodă și Ungheni.

Pe data de 1 iulie 2016, FinComBank a celebrat 23 de ani de activitate pe piața bancară a Republicii Moldova.

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare