Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

(foto) BCR Chișinău a premiat câștigătorii Bursei Speranței

(foto) BCR Chișinău a premiat câștigătorii Bursei Speranței Sursa foto: BCR Chișinău

În data de 29 octombrie a avut loc ceremonia de premiere a câștigătorilor Bursei Speranței, concurs lansat și susținut de BCR Chișinău S.A.

Cei trei tineri bursieri sunt:

• Victoria Vudu, medic-rezident la Universitatea de Stat de Medicină și Farmaceutică ”Nicolae Testemițanu”, facultatea Stomatologie, specialitatea Ortodonție;

• Vladimir Ciobanu, masterand la Universitatea Tehnică din Moldova, facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, specialitatea Microelectronică și Nanotehnologii;

• Eugeniu Mindrigan, student la Universitatea de Stat de Medicină și Farmaceutică ”Nicolae Testemițanu”, facultatea Medicină Generală, specialitatea Medicină Generală.

Premianții vor beneficia de suportul BCR Chișinău pe parcursul anului de studii 2015-2016 pentru acoperirea cheltuielilor de studii, participare la conferințe științifice, programe de cercetare și perfecționare.

Cei trei câștigători ai Bursei Speranței au fost selectați în baza performanțelor academice și a proiectului de cercetare prezentat la concursul lansat de BCR Chișinău. În total în perioada 15 mai – 15 iunie 2015 au fost depuse peste 50 dosare de participare la concurs.

”Sincere felicitări câștigătorilor Bursei Speranței și profesorilor care i-au îndrumat. Această bursă reprezintă o șansă pentru tinerii studenți de a-și continua pregătirea profesională, de a se implica în cercetare și de a-și aprofunda cunoștințele practice pentru a-și asigura un viitor mai bun la ei acasă. BCR Chișinău, fiind membru al unui grup financiar european, împărtășește valorile de solidaritate și responsabilitate socială corporativă și susține inițiativele în domeniul educației, culturii, voluntariatului. Obiectivul nostru este de a contribui la dezvoltarea comunității din care facem parte și de a ne implica activ în susținerea proiectelor viabile din punct de vedere economic și social”, a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președinte Executiv al BCR Chișinău S.A.

Concursul Bursa Speranței a fost lansat oficial de BCR Chișinău pe 14 mai 2015 cu scopul susținerii educației tinerilor din Moldova care au obținut rezultate remarcabile în activitatea de studii și cercetare. Au fost selectate acele profesii care au un impact deosebit pentru dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova cum ar fi domeniul tehnic, agricol, medical sau pedagogic.

Bursa Speranței este la prima ediție și va continua și în anii următori.

  

  

  

Sursa: BCR Chișinău

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...