Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583

FinComBank S.A. a fost onorată de către Visa cu distincţia „For promoting P2P transfers”

FinComBank S.A. a fost onorată de către Visa cu distincţia „For promoting P2P transfers” Sursa foto: fincombank.com

În cadrul evenimentului „Visa Virtual Day. Winter Edition 2020 – Motivate. Collaborate. Perform.”, FinComBank a fost onorată cu premiul «For promoting P2P transfers», pentru promovarea P2P transferurilor, tehnologie care permite realizarea transferurilor de la card la card.

FinComBank continuă să implementeze strategia de lungă durată ce ţine de digitalizarea produselor şi serviciilor bancare. În anul 2020, FinComBank a înregistrat o creștere dinamică a tranzacțiilor P2P și a devenit lider pe piaţa din Moldova la efectuarea transferurilor P2P pe toate platformele FinComBank, lansând în premieră pe piaţa din RM serviciul Transferuri P2P de la card la card - din străinătate. În perioada octombrie 2019 - octombrie 2020, rezultatele băncii la efectuarea transferurilor P2P au crescut cu 66%, ceea ce reprezintă cea mai activă dezvoltare a transferurilor naționale în Moldova. Primirea acestei distincţii și înregistrarea progreselor semnificative au devenit posibile datorită clienţilor activi ai FinComBank, care desfăşoară majoritatea operaţiunilor online, utilizând cardurile Visa. 

Parteneriatul dintre FinComBank și Visa a început încă din 2001. Timp de 20 de ani de colaborare, FinComBank și Visa au reușit să lanseze produse inovatoare, care simplifică viața clienților băncii și le menține cu toții într-un pas cu lumea digitală. FinComBank exprimă o deosebită considerație Companiei internaționale de plăți Visa pentru încrederea acordată și susținerea în realizarea ideilor și abordărilor inovatoare în domeniul transferurilor bănești!

FinComBank - într-un pas prin viaţă!

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare