Azi: € 19,1924 lei 0,0749 $ 17,6969 lei 0,0568
Mâine: € 19,2138 lei 0,0214 $ 17,7232 lei 0,0263

FinComBank în TOP-3 Online Bănci pentru Business din Republica Moldova

FinComBank în TOP-3 Online Bănci pentru Business din Republica Moldova Sursa foto: fincombank.com

În cadrul forumului internațional „Digital Forum 2021”, FinComBank a fost nominalizată ca una din TOP-3 bănci din Republica Moldova, prestatoare de servicii online pentru business!

Forumul s-a desfășurat în data de 23 aprilie 2021 și a fost organizat de către SME Banking Club - platforma internațională a bancherilor din afaceri, menită să ofere informații relevante cu privire la serviciile oferite de către bănci și companii financiare pentru antreprenori, microîntreprinderi, întreprinderi micro, mici și mijlocii (IMM-uri), dar și pentru a stimula inovația și a promova creșterea IMM-urilor din Caucaz și statele CSI, printre care este și Republica Moldova. 

SME Banking Club a efectuat cercetări în 11 state, inclusiv Republica Moldova. Cercetarea în categoria Business Online Banking 2021 s-a bazat pe evaluarea funcționalității serviciilor, ținând cont de importanța funcțiilor și solicitări a acestora de către utilizatorii - clienții IMM.

În cadrul evenimentului „Digital Forum 2021” SME Banking Club a prezentat rezultatele cercetărilor în categoria „Business Online Banking 2021”: FinComBank a ocupat locul de onoare în clasamentul celor mai performante Banking-uri Online pentru business din Republica Moldova. Internet Banking-ul FinComPay Business a fost apreciat la cel mai înalt nivel fiind unul din cele mai rapide, sigure și performante platforme online pentru business din Republica Moldova.

Aici găsiți mai multe detalii despre FINCOMPAY BUSINESS.

Soluţionarea celor mai diverse întrebări financiare ale clienţilor noștri reprezintă o prioritate pentru FinComBank, iar digitalizarea produselor şi serviciilor bancare, precum și migrarea clienţilor în mediul online, face parte din priorităţile în cadrul strategiei de lungă durată a băncii. De aceea, banca oferă tot mai multe produse și soluții inovative, care permit clienților noștri circa 80% de operațiuni să efectueze de la distanță, utilizând Internet Banking-ul și aplicația mobilă FinComPay Business, elaborate cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație din domeniul IT.

FinComBank – într-un pas prin viață!

Pentru mai multe detalii, puteți contacta:

Tel.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

site: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare