Azi: € 19,4158 lei 0,0299 $ 17,9311 lei 0,0606

FinComBank anunță schimbări ale tarifelor pentru clienții business începând cu 19 noiembrie 2024

FinComBank anunță schimbări ale tarifelor pentru clienții business începând cu 19 noiembrie 2024 Sursa foto: FinComBank.com

FinComBank informează clienții business că, începând cu 19 noiembrie 2024, vor intra în vigoare noi modificări ale tarifelor pentru serviciile bancare.

Aceste schimbări aduc modificări în comisioanele percepute pentru deservirea conturilor curente și alte operațiuni financiare, vizând în special persoanele juridice.

Potrivit noilor tarife, comisionul lunar pentru deservirea conturilor curente crește de la 35 MDL la 50 MDL. De asemenea, costul închiderii unui cont la cererea clientului se majorează de la 200 MDL la 350 MDL. Aceste creșteri reflectă ajustări ale costurilor de administrare și se aliniază cu strategia băncii de optimizare a serviciilor oferite.

Totodată, comisioanele pentru transferurile efectuate prin sistemul FinComPay au fost revizuite, iar unele operațiuni au înregistrat ușoare majorări. FinComBank subliniază că noile tarife au fost stabilite pentru a menține calitatea și siguranța serviciilor oferite clienților săi.

Aceste modificări se aplică tuturor clienților business, iar banca încurajează companiile să consulte în detaliu noile condiții tarifare disponibile pe site-ul FinComBank.

Hai cu noi și pe Telegram - e simplu și rapid!
Sursa: FinComBank

Noutăți similare