Azi: € 19,3586 lei 0,0513 $ 17,7675 lei 0,0153

Exclusiv și Privilegiat, STAR Card Platinum, cel mai nou card de shopping

Exclusiv și Privilegiat, STAR Card Platinum, cel mai nou card de shopping Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank continuă să fie aproape de clienții săi și la sfârșit de an lansează încă un produs unic – cardul de shopping STAR Card Platinum creat împreună cu Mastercard.

Personalități de succes au celebrat lansarea noului card STAR Card Platinum în cadrul unei petreceri de cinci stele, la înălțime, gazda căreia a fost terasa Zaxi din inima capitalei. Oaspeții au avut parte de un show inedit de muzică live, dansuri și multe alte surprize care au transformat seara în una memorabilă pentru mult timp.

STAR Card Platinum este unic în felul său. Exclusiv și Privilegiat cu toate avantajele unui card Platinum, în același timp include și alte bonusuri.

  • Este un card de cumpărături – poți achita orice cumpărătură în maxim 12 rate, cu dobânda 0%, la comercianții parteneri STAR Card. Rețeaua cărora este mare și variată: produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, dispozitive smart, mobilă, etc.
  • Este un card de credit – valoarea creditului ajunge de la 50.000 la 500.000 MDL pentru o perioadă de 60 luni. Perioada de grație este de 56 de zile, ceea ce presupune că ai la dispoziție 56 de zile pentru a pune pe card suma pe care ai folosit-o, fără costuri suplimentare de utilizare.
  • Este un card de loialitate – acest avantaj presupune remunerarea fiecărui client la utilizarea cardului. În cazul în care faci achitările integrale, remunerarea are loc sub formă de puncte STAR. Procentul din valoarea cumpărăturii efectuate poate ajunge până la 20%, în dependență de procentul stabilit cu fiecare comerciant. Acumulându-le, le poți utiliza ulterior pentru noi achiziții la comercianții parteneri STAR.

STAR Card Platinum este exclusiv prin avantajele sale, la fel, și prin designul atrăgător pe care îl are. STAR Card Platinum este primul card vertical din sistemul bancar din Moldova, ceea ce îi conferă o eleganță deosebită. Totodată, noul produs dispune de o gamă largă și îmbunătățită substanțial a beneficiilor oferite deținătorului.

„Probabil, v-ați convins deja cu toții, că noi, cei de la Victoriabank, dorim să fim mereu alături de clientul nostru. Și tocmai pentru a satisface aici și acum nevoia omului de a fi în bună concordanță cu propria personalitate distinctă, unică și irepetabilă, inclusiv în calitate de consumator, am creat cardul de cumpărături STAR Card Platinum, în colaborare cu Mastercard” – a spus Vasile Donică, vicedirector Victoriabank, în cadrul evenimentului de lansare a cardului.

Prezentă la eveniment, Irina Untilă, director Mastercard Moldova, a accentuat: „La Mastercard, lucrăm în fiecare zi pentru a crea noi tehnologii de plată și produse care sunt concepute pentru a face achitările simple, convenabile și sigure. În același timp, tindem să oferim deținătorilor noștri de card cât mai multe - oportunități, privilegii, recompense, impresii, sprijin și îngrijire. Cardul premium STAR Card Platinum de la Victoriabank și Mastercard este un exemplu perfect în acest sens. Acest card nu este doar un instrument de plată universal, ci oferă și multe avantaje Premium suplimentare: de la bonusuri și un program special de fidelitate până la servicii în aeroport și un asistent personal 24/7 sub forma unui serviciu de concierge Mastercard.”

Beneficiile cardului STAR Card Platinum nu se rezumă doar la cele trei de bază, ci se extind, și anume: la prima tranzacție efectuată cu cardul primești un welcome bonus în valoare de 100 puncte STAR.

Mai mult decât atât: spre deosebire de alte carduri de cumpărături care pot fi utilizate doar în rețeaua proprie de terminale, STAR Card Platinum este valabil pentru achiziții la orice comerciant din Moldova și din străinătate!

Pentru cei care călătoresc mult în interes de serviciu sau în vacanță sunt prevăzute și alte servicii adiționale ale cardului:

  • Serviciul Concierge 24/7 – gratuit
  • Acces în Mastercard Lounge în aeroporturi – gratuit
  • Asigurare în timpul călătoriilor – gratuit

Cu STAR Card Platinum și iubitorii de a călători cu mașina au parte de o supriză: ei beneficiază de cashback 50% la cartea verde pentru țările europene.

STAR Card Platinum este unic în felul său. Este exclusiv și Privilegiat, exact ca fiecare dintre clienții Victoriabank!

Baftă la cumpărături – cu STAR Card Platinum de la Victoriabank și Mastercard ai #PoftăDeShopping

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare