Azi: € 20,4187 lei 0,1044 $ 18,7715 lei 0,0519

DriveHub – alege cel mai potrivit automobil direct de acasă

DriveHub – alege cel mai potrivit automobil direct de acasă Sursa foto: drivehub.md

Crezi că procesul de a procura un automobil este unul complicat? Dar dacă mai ai nevoie de finanțare – trebuie să stai în rânduri infernale pentru a o obține?

Ei bine, platforma www.drivehub.md îți vine în ajutor cu o soluție comodă și transparentă pentru ca tu să-ți alegi un automobil pe măsură. Acum poți alege din catalogul cu cele peste 10 000 de automobile atât noi, cât și cu parcurs modelul care îți este pe plac, iar în fiecare anunț găsești calculatorul online de finanțare.

Completează câmpurile necesare și voila, în clipa următoare ai în față calculul lunar de rambursare, fără necesitatea de a te deplasa la bancă, de a face sunete și de a aduna seturi de acte. Comod nu-i așa?

Dar asta nu e tot! Drivehub.md știe că noțiunile de „leasing” și „credit” îți lasă o sumedenie de întrebări fără răspunsuri, astfel pe pagina specială dedicată finanțării ți-a pregătit o descriere completă a noțiunilor respective cu toate caracteristicile și condițiile. Nu îți rămâne decât să le analizezi, să iei cea mai potrivită decizie și să depui cererea de finanțare.

Apropo, etapa respectivă, la fel, a fost simplificată la maximum – cererea o poți depune online completând spațiile necesare, iar managerii te vor apela în cel mai scurt timp.

Nu mai sta pe gânduri, urcă la volanul automobilului de vis deja astăzi.

Sursa: drivehub.md

Noutăți similare