Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Doar la Mobiasbancă câştigi un credit cu 0% rata dobânzii!

Doar la Mobiasbancă câştigi un credit cu 0% rata dobânzii! Sursa foto:

Vino la Mobiasbancă în perioada 20 martie - 28 mai, ia un credit cu aprobare rapidă, fără comisioane la acordare sau pentru analiza dosarului şi primeşte garantat reduceri la rata dobânzii.

Oferta este dedicată creditelor de consum, cu şi fără gaj, creditelor ipotecare şi cardurilor de credit, pentru ca tu să-ţi realizezi orice vis – o renovare a casei, mobilier nou, o călătorie mult râvnită sau să te muţi în propria locuinţă!

În plus, timp de 10 săptămâni, cât va dura campania, prinde şansa de a fi unul dintre cei 10 norocoşi care vor beneficia de o rată a dobânzii de zero procente pe durata întregii perioade de rambursare a creditului de consum contractat*.

Tragerea la sorţi va avea loc săptămânal, conform Regulamentului campaniei.   

Urmăreşte paginile web şi de Facebook ale Mobiasbancă şi află primul vestea de a fi unul dintre cei 10 norocoşi câştigători ai creditului cu rata de zero procente a dobânzii.

De notat că în prima săptămână a campaniei norocul i-a surâs deja doamnei Ala Sarco, clienta care, în rezultatul extragerii, a câştigat 0% rată a dobânzii la creditul contractat pentru întreaga perioadă de rambursare.

Pentru detalii despre obţinerea unui credit vizitează cea mai apropiată unitate Mobiasbancă, contactează consilierul personal sau apelează serviciul Contactell, disponibil 24/24.

În 2017 Mobiasbancă sărbătoreşte 10 ani de apartenenţă la Groupe Société Générale. Sărbătorim împreună, cu rate avantajoase, pentru că aşa este #corect!

*Oferta este valabilă la contractarea unui credit de consum fără gaj, cu/ fără asigurare de accidente inclusă.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare