Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Din 18 ianuarie maib lansează a doua emisiune de obligațiuni corporative din cadrul programului doi

Din 18 ianuarie maib lansează a doua emisiune de obligațiuni corporative din cadrul programului doi Sursa foto: maib.md

Maib anunță lansarea a celei de-a doua emisiuni de obligațiuni corporative din cadrul programului doi, începând din 18 ianuarie 2024. Subscrierea va fi disponibilă timp de 20 de zile calendaristice, oferind investitorilor oportunitatea de a gestiona economiile și de a obține beneficii semnificative pe termen mediu și lung.

Această emisiune este de clasa a V-a cu marja de (+0,5%), iar rata cuponului constituie 4,88% în primul an.

Caracteristicile unei emisiuni de obligațiuni corporative sunt:

  • 20 de zile calendaristice - perioada de subscriere;
  • 5000 de obligațiuni per emisiune;
  • 20 000 de lei - investiția minimă;
  • 100 de milioane de lei -  investiția maximă.

Obligațiunile corporative maib sunt disponibile atât pentru persoanele fizice rezidente, cât și pentru cele nerezidente în Republica Moldova. Cererile pot fi depuse la orice sucursală maib sau la oficiul intermediarului, la adresa mun. Chișinău, str. 31 august 1989 nr. 127, maib park.

Pentru a satisface cererea, banca va aplica în continuare principiul primul venit, primul servit. Totodată, maib își rezervă dreptul să închidă anticipat oferta, în cazul epuizării (subscrierii) întregului volum. Amintim că prima emisiune din programul doi a fost închisă anticipat, fiind subscrise înainte de termen toate obligațiunile corporative. 

Până a depune cererea, este important ca investitorul să analizeze Prospectul de ofertă publică și informațiile aferente publicate pe pagina www.maib.md

Maib rămâne dedicată să ofere produse și servicii financiare inovatoare, menite să satisfacă nevoile și obiectivele financiare ale clienților săi. Mai multe detalii despre această oportunitate de a investi, dar și despre caracteristicile obligațiunilor corporative maib află aici.

Investește inteligent.

Cu maib e simplu și ușor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare