Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583

Dezvoltă-ți afacerea împreună cu Mobiasbancă și beneficiază de grant din partea BERD și UE

Dezvoltă-ți afacerea împreună cu Mobiasbancă și beneficiază de grant din partea BERD și UE Sursa foto: mobiasbanca.md

Conduci o întreprindere mică sau mijlocie și ai nevoie de susținere ca să o dezvolți? Vino la Mobiasbancă!

Mobiasbancă oferă condiții preferențiale de finanțare și grant din partea BERD și UE, dacă ai ambiția să aliniezi afacerea la standardele UE și să te extinzi pe piețele externe.

Mobiasbancă este singura bancă din Moldova care acordă credite din surse internaționale pentru întreprinderile mici și mijlocii cu componentă de grant în valoare de 10-15% din suma creditului, care este transferat imediat după implementarea cu succes a proiectului.

Suma maximă a creditului care poate fi contractată este de 3.000.000 euro pe un termen de 120 luni. În plus, linia de creditare se extinde pentru un spectru larg de scopuri eligibile spre finanțare, implică asistență tehnică gratuită a experților internaționali și consultanță la implementarea proiectului.

Din aprilie anul curent (2017), când a fost lansată linia de finanțare, 6 întreprinderi mici și mijlocii au beneficiat deja de credite pentru dezvoltarea afacerilor din sursa EU4Business-BERD, iar 3 aplicanți au obținut deja și componenta de grant, ca urmare a implementării planului investițional.

Vizitează cea mai apropiată filială a Mobiasbancă, comunică despre planurile tale de dezvoltare a afacerii, prezintă actele aferente și aplică pentru un credit EU4Business-BERD.

Pentru mai multe detalii, apelează serviciul Contactell la numărul de telefon 022 256 456, disponibil 24/24.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare