Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Cunoaște tendințele de dezvoltare a industriei financiare prin digitalizare! Participă la conferința organizată de Fintech Moldova

Cunoaște tendințele de dezvoltare a industriei financiare prin digitalizare! Participă la conferința organizată de Fintech Moldova Sursa foto: fintech.md

Fuziunea dintre tehnologiile informaționale avansate, care integrează sisteme digitale cu modele și procese inovatoare, duce la crearea de produse, servicii inteligente dar și la îmbunătățirea semnificativă a productivității în diverse domenii. Urmărind ultimele evoluții economice, transformarea digitală în finanțe este una dintre cele mai mari tendințe ale prezentului. Astfel, una dintre  prioritățile instituțiilor financiare pentru dezvoltare, dar și pentru supraviețuirea în astfel de condiții, ține de aplicarea practicilor axate pe digitalizare în operațiunile interne pe care le desfășoară, relațiile cu clienții, dar și modalitatea în care își dezvoltă companiile. Pentru a înțelege care sunt tendințele digitale de dezvoltare din domeniul financiar, pe 25 martie, la Chișinău se va desfășura Conferința „Transformarea Digitală pentru instituțiile financiare”. Evenimentul este organizat de Fintech Moldova, cu susținerea maib și Mastercard și suportul USAID și a Suediei, în cadrul proiectului Tekwill. Partenerii conferinței sunt companiile DAAC Digital și QOOBISS.

La conferința „Transfomarea Digitală pentru instituțiile financiare” vor participa 11 experți din țară și de peste hotare, cu experiență vastă de muncă în domeniul financiar bancar, expertiză tehnologică și cunoștințe în industria financiară. Evenimentul se va desfășura în format hibrid, iar toți cei care doresc să participe, pot procura bilete accesând link-ul https://fintech.md/dtfi22/

Conferința este o platformă pentru discuții și interacțiuni, schimb de idei și analiza unor studii de caz și a exemplelor despre cele mai bune practici în domeniul transformării digitale pentru bănci, companii de microfinanțare, companii de investiții, de asigurări și alte instituții financiare.

Cele mai importante subiecte vor fi axate pe transfomarea digitală a celei mai mari bănci din Moldova, tendințele în digitalizarea relațiilor cu clienții, viitorul băncilor și a serviciilor digitale pentru clienți dar și principalii piloni ai transformării digitale în finanțe: Open Banking, eKYC, Inteligența Artificială și Cyber Security. În cadrul conferinței vor fi abordate și tendințele din noua industrie financiară, cu accent pe transformarea digitală în Legacy Banking.

Conferința „Transfomarea Digitală pentru instituțiile financiare” va avea loc la sediul noului Fintech Hub Chișinău, care va fi lansat în curând în clădirea B a Academiei de Studii Economice din Moldova (strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59).

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, accesează fintech.md sau urmărește Digital Transformation for Financial Institutions pe Facebook.

Conferința „Transfomarea Digitală pentru instituțiile financiare” este organizată de Fintech Moldova, cu susținerea maib și Mastercard și sprijinul financiar al USAID și Suediei în cadrul proiectului Tekwill. Partenerii conferinței sunt companiile DAAC Digital și QOOBISS.

Sursa: fintech.md

Noutăți similare