Azi: € 19,2787 lei 0,0523 $ 17,6788 lei 0,0023

Cum să creezi un love brand: insight-uri din banking cu Marina Andronic la maib

Cum să creezi un love brand: insight-uri din banking cu Marina Andronic la maib Sursa foto: facebook.com

Maib organizează un eveniment dedicat marketingului de brand inovator în banking, cu Marina Andronic, Head of Brand Division, drept invitat special.

Cu o experiență vastă de peste 6 ani în marketing, în domenii precum Hospitality, FMCG și Banking, Marina a jucat un rol esențial în redefinirea imaginii brandului maib. Evenimentul promite să ofere insight-uri valoroase despre secretele din spatele construirii unui brand de succes în industrie.

Participanții vor putea explora cele mai recente tendințe internaționale în branding și social media, vor învăța cum să creeze un love brand și un top of mind brand, precum și să aplice tips & tricks esențiale pentru gestionarea eficientă a Social Media. De asemenea, vor avea ocazia să analizeze un studiu de caz despre campania de succes „Tu conduci”.

Locurile sunt limitate, iar pentru a vă asigura participarea, este necesară completarea formularului de înregistrare până pe 22 octombrie. După înscriere, participanții vor primi un email de confirmare cu toate detaliile despre locație.

Pentru înscriere, accesați acest link.

Hai cu noi și pe Telegram - e simplu și rapid!
Sursa: Maib

Noutăți similare