Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Cu BCR Chișinău gestionarea contului devine acum mai simplă și mai eficientă

Cu BCR Chișinău gestionarea contului devine acum mai simplă și mai eficientă Sursa foto: bcr.md

Multitudinea de comisioane bancare pentru gestiunea conturilor și efectuarea transferurilor este, de regulă, o preocupare suplimentară pentru antreprenori. Nu şi cu BCR Chișinău. Acum administrarea banilor Dvs. prin conturile deschise la BCR Chișinău devine mai comodă, operațiunile fiind efectuate în timp util, siguranță maximă și costuri reduse sub forma unui comision unic lunar. 

Tendința actuală de eficientizare în materie de relație bancă-client reflectă necesitatea aplicării unei modalități simplificate de operare a conturilor bancare și o abordare mai flexibilă privind costurile operațiunilor efectuate de către antreprenorii din segmentul mic și mijlociu.

În special pentru clienții mici și mijlocii, începând cu 01 Martie 2016, BCR Chișinău lansează 2 pachete de produse & servicii - Pachetul OPTIM și Pachetul BUSINESS. Pachetele presupun achitarea unui abonament lunar care va acoperi o gamă variată de servicii atașate contului curent, 24Banking și cardului business, incluse în respectivele pachete.

Accesând pachetele de la BCR Chișinău obțineți:

  • ZERO comision la deschiderea primului cont curent;
  • ZERO comision la deservirea lunară a conturilor curente;
  • Conectarea și deservirea lunară pentru 24Banking - GRATUIT;
  • ZERO comision la efectuarea unui număr nelimitat de transferuri în monedă națională prin 24 Banking.

De asemenea, beneficiați de OPȚIUNI SUPLIMENTARE valabile pentru Pachetul BUSINESS:

  • ZERO comision la emiterea inițială a cardului bancar VISA Business Debit MDL și administrarea lunară a contului de card;
  • TARIF EXCLUSIV DE 30 EUR / USD pentru efectuarea plăților în valută străină pentru orice transfer efectuat, indiferent de valoarea operațiunii.

”Prin lansarea pachetelor de produse & servicii venim cu o abordare personalizată pentru dezvoltarea relației cu clienții persoane juridice care desfășoară o activitate cu potențial de creștere. Clienții din acest segment necesită suport nu doar pe partea de finanțare, ci și pentru gestionarea resurselor și optimizarea costurilor. Pachetele lansate oferă clienților mai multe opțiuni și posibilitatea de a evalua și selecta produsele și serviciile care li se potrivesc”, a menționat Natalia Codreanu, Director Executiv Vânzări și Dezvoltare Afaceri din cadrul BCR Chișinău S.A.

Mai multe detalii privind pachetele de produse și servicii pot fi accesate pe site-ul www.bcr.md sau obținute la nr. de tel. +373 22 85 25 55 serviciul InfoBCR.

Reamintim că Banca Comercială Română Chişinău S.A. este parte a grupului ERSTE, unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est, cu peste 49.500 de angajaţi care deservesc peste 17 milioane de clienţi în cadrul a 3.100 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia).

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...